Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!




ΔΕΥΤΕΡΑ 14.9.09

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΝΕΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 5-0

Με πέντε γκολ "φιλοδώρησαν" την αντίστοιχή ομάδα του Παναιτωλικού οι νέοι του Πιερικού στο χτεσινό αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Περίστασης. Οι "μελανόλευκοι" ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, με τη διαφορά δυναμικότητας ωστόσο ανάμεσα στις δυο ομάδες να είναι εμφανής. Το σκορ άνοιξε ο Κόιτς "κρεμώντας" τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 20', ενώ ο Μίγκος στο 28' μιμήθηκε τον συμπαίκτη του κάνοντας το 2-0. Στη επανάληψη και πάλι ο Κόιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 ατο 46' ενώ στο 66' άφησε το ρόλο του εκτελεστή για να αναλάβει το ρόλο του δημιουργού τροφοδοτώντας με εξαιρετική μπαλιά τον Τσικαδέρη ο οποίος πλάσαρε επιτυχημένα κάνοντας το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο Καρασαββίδης στο 82'.
Τον αγώνα, που παρακολούθησε και ο τεχνικός του Πιερικού Μάκης Κατσαβάκης, διετήτευσε ο κ. Συμεωνίδης.

Οι συνθέσεις:
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας, Νίκου, Πανανός, Κωτσιόπουλος, Κραγιόπουλος, Μετενίδης (68' Μάρκογλου), Τσικδέρης (75' Καρασαββίδης), Μπαρέκας, Κόιτς, Μίγκος, Σεχολάρι (57΄Τσιανάκας).
Νέοι Παναιτωλικού: Παπαϊωάννου, Αλπέτσος, Δήμου, Μπερερής, Γιαννοκώστας, Παπαθεοδώρου, Κοτρούσος, Νταλαπέρας, Τραγούλιας, Τσέλας (63' Φουρλής), Κοθρούλας (72' Κουγιανός) (80' Τσούνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: