Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009
Οι συντάκτες της Πολιτείας και της Επτά, σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο


NTORA_1
Σαν τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Πιερία Αντώνη Νταγλιούδη (που του τηλεφώνησαν από το γραφείο του Γιώργου Κωνσταντόπουλου ζητώντας του να …συνεχίσει να στηρίζει τον τέως υφυπουργό και υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ στην Πιερία!) την έπαθε κι ο Κώστας Σκανδαλίδης, που έλαβε γράμμα με τη γραφή: «Αγαπητέ Κώστα, είμαι η Ντόρα Μπακογιάννη και σου ζητώ να με ψηφίσεις»!
Έχουν σαλέψει τελείως, απ’ τη σύγχυση των ημερών, οι καημένοι οι υποψήφιοι!
Ιφ γιου νόου γουάτ άι μιν.
NTORA_2


«Ο κόσμος έχει αποφασίσει να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν κλαίει από συγκίνηση γι’ αυτό. Αποφάσισε να μας στηρίξει με επιφυλάξεις. Θέλει να στηρίξει, αλλά δεν μας δίνει πίστωση χρόνου», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Alpha 98,9.
Έχουν, μερικοί, στο ΠΑΣΟΚ το γνώθι σ’ εαυτόν.



TSINTIKIDOY_MARINAΤον δήμαρχο Κορινού επισκέφθηκε χθες η υποψήφια βουλευτίνα της Ν.Δ Μαρίνα Τσιντικίδου, μας πληροφορεί δελτίο τύπου του δήμου.
Ο κ. Αβραμίδης ξενάγησε την κ. Τσιντικίδου, «σε όλα τα τμήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου» και της ενεχείρισε στο τέλος και «φάκελο με πλήρη στοιχεία για τη λεπτομερή ενημέρωση της σε όλα τα θέματα και τις δραστηριότητες του Δήμου Κορινού».
Υποψιαζόμαστε πως δεν θα προλάβει η γυναίκα να εντρυφήσει στον φάκελο. Και γιατί είναι άμαθη σ’ αυτά και γιατί μέχρι τις κάλπες δεν απόμεινε παρά ένα τσιγάρο δρόμος.
Εκτός κι αν (πιθανό κι αυτό) «όλα τα θέματα και οι δραστηριότητες του Δήμου Κορινού» χωρούν σε δυο, άντε τρεις το πολύ, σελίδες.



29-9_A1Το Πα.Σο.Κ. ήταν έτοιμο για τις εκλογές από… πέρυσι, υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γρηγόρης Παπαχρήστος, σχολιάζοντας με το χιούμορ που τον διακρίνει τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό μας.
Ο δήμαρχος Δίου, είπε ότι έστειλε και βιογραφικό «μάλιστα έκανα και ωραία γράμματα», αλλά…
Κι εσύ δήμαρχε στέλνεις χειρόγραφο βιογραφικό, σε fun των ηλεκτρονικών υπολογιστών;



29-9_A2Την πρόθεσή του να απομακρύνει την μαρμάρινη πλάκα (ξέρετε ποια, εκείνη που αναφέρεται στα εγκαίνια του νοσοκομείου Κατερίνης) και να τοποθετήσει μια άλλη, με την οποία θα ζητείται ένα μεγάλο συγνώμη από τους Πιεριείς για την ολοκλήρωση των εργασιών, εξέφρασε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Πα.Σο.Κ. Πιερίας, Γιάννης Μαλτζάρης.
Και πότε θα γίνει αυτό; Πριν ή μετά τη λειτουργία του νέου Νοσοκομείου;



Σε κρυφό δανεισμό λέει, προχώρησε η Ελλάδα για να ανταποκριθεί με βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις και το ραδιοφωνικό ρεπορτάζ καταλήγει, «την είδηση επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ»…
Μήπως κάνουμε κάτι λάθος; Εκτός κι αν… παρέλαβε ήδη ο κ. Παπακωνσταντίνου το σχετικό χαρτοφυλάκιο!
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: