Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΕ" ΜΕ "ΕΦΤΑΡΑ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.8.09

Όσα γκολ δεν είχε πετύχει σε όλα τα φιλικά μέχρι τώρα ο Πιερικός τα πέτυχε μαζεμένα στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Ελασσόνας, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη μπορεί να έχασαν την ευκαιρία να κοντραριστούν με έναν ισχυρό αντίπαλο καθώς τα φιλικά με ΑΟ Καβάλας και Άρη αναβλήθηκαν, έδειξαν πάντως όρεξη απέναντι στη φιλότιμη μεν, σαφώς υποδεέστερη δε, ομάδα της Ελασσόνας την οποία και "φιλοδώρησαν" με επτά τέρματα προσφέροντας θέαμα στους περίπου 400 φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Α' ΔΑΚ Κατερίνης (μεταξύ αυτών και εκδρομείς από την Ελασσόνα).
Ο "χορός των γκολ" άρχισε μόλις στο 2' όταν ο Πέντα με ατομική ενέργεια μέσα στη μεγάλη περιοχή και σουτ "νίκησε" τον Νούσια κάνοντας το 1-0. Τα "κανόνια" από πλευράς γηπεδούχων "σίγησαν" μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σε ένα διάστημα που βέβαια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για τον Πιερικό. Στην επανάληψη οι δυο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με τους παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη να είναι ασυγκράτητοι. Στο 58', από σέντρα του Παέζ, ο Θάνος τροφοδότησε με το κεφάλι τον Ντεμπελέ ο οποίος έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα (ύστερα και από κόντρα) στα δίχτυα της Ελασσόνας. Λίγο αργότερα, στο 60' ο Θάνος άλλαξε ωραία με τον Ντεμπελέ, ο τελευταίος έκανε μια δυνατή παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και ο Φρέντερικς από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0. Στο 64' ο Τσιτλακίδης βρήκε τον Φρέντερικς ο οποίος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το 4-0. Το 5-0 έγινε στο 70' ύστερα από ατομική προσπάθεια του Ντεμπελέ ενώ το 6-0 έκανε ο Φρέντερικς, επίσης με ατομική προσπάθεια στο 75', φτάνοντας έτσι τα τρία προσωπικά τέρματα. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 80', από κοντά, ο Τσιτλακίδης.
Τον αγώνα διετήτευσαν οι Κατανάς, Γιαμούζης και Νταμπώσης του Σ.Δ. Πιερίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός: Κοτταράς (46' Καρακούτσης), Καλλιμάνης (46' Παέζ), Μανουσαρίδης (60' Τσιτλακίδης), Παντελιάδης (46' Γιαζιτζόγλου), Παστός, Μακρής (46' Τασίδης), Μαρτίνεζ (64' Χατζηζήσης), Πέντα (46' Φρέντερικς), Γκουγκουλιάς (38' Θάνος), Ολγκίν (46' Ντεμπελέ), Λαναρής (68' Τόσκας).
Ελασσόνα: Νούσιας (69' Γούπος), Γκρέτσης (80' Παπαδόπουλος), Καρατζόλης, Θανάσης, Γεωργούλας (84' Χάμος), Μάλας, Φώλας (63' Γιοβανόπουλος), Τιούτιος (69' Ταχτιντής), Παγκαρλιώτας (84' Τζήκας), Τζόλας (54' Πρεκατές), Καπρινιώτης (73' Αρσένης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: