Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Με διοργανωτές τη ΔΙΟΝ TV και τη MODELS ACADEMY Στην Παραλία ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Miss Ecologia


ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ

Σήμερα στις 21.30 στο MEDITERRANEAN VILLAGE
* Μόνο ως MISS FYROM δέχθηκαν οι διοργανωτές την υποψήφια από τα Σκόπια
Στο Mediterranean Village πραγματοποιείται απόψε στις 21.30 ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς και τουρισμού που είναι αφιερωμένος στην ομορφιά και στην οικολογία.
Την παραγωγή και οργάνωση της εκδήλωσης «Miss Ecologia International» έχουν αναλάβει από κοινού η ΔΙΟΝ TV και η Models Academy (Ακαδημία Μοντέλων) του κ. Γιώργου Κουτούλια.
Τριάντα από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη έχουν έρθει στην Κατερίνη από την Πέμπτη 9 Ιουλίου και θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουλίου. Οι υποψήφιες φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Mediterranean Village στην Παραλία Κατερίνης.
Ο φετινός διαγωνισμός είναι μια υπερπαραγωγή αφού θα πλαισιώνεται από σκηνικά τελευταίας τεχνολογίας με led και σούπερ οπτικά εφέ ενώ συμμετέχουν και γνωστοί τραγουδιστές. Παρουσιαστές της βραδιάς είναι η Κατερίνη Στικούδη και ο Παντελής Παπακωνσταντίνου.
Έχει σχεδιαστεί ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα δραστηριοτήτων των υποψηφίων κοριτσιών σε όλη την Πιερία. Το πρόγραμμα άρχισε την Πέμπτη, συνεχίστηκε την Παρασκευή, ενώ απόψε, μετά τον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσία στο club Gold στην Παραλία (ώρα 1.30 π.μ.).
Και την Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσία στο All Day Bar «Θαλασσοπούλια» (ώρα 15.00) στην Παραλία, ενώ το βράδυ (ώρα 23.00) το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στη Λεπτοκαρυά στο «Que Pasha» με διαγωνισμό ομορφιάς Miss Bikini.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: