Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου συνεχίζονται οι εργασίες του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής - Παγκόσμιου Συνεδρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων



ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ!!
Σήμερα Σάββατο 11 Ιουλίου συνεχίζονται οι εργασίες του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στις 7.30 μ.μ. της ίδιας ημέρας αναμένεται η άφιξη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος θα κηρύξει και τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου. Στη συνέχεια, οι σύνεδροι θα συμμετάσχουν στην επίσημη έναρξη του 38ου Φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.
Συγκεκριμένα, θα γίνει ειδική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 200 ετών από την ανακάλυψη του Δίου και 40 ετών ανασκαφικού έργου του καθηγητή Δημήτριου Παντερμαλή και η βραδιά θα κορυφωθεί με τη συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με ερμηνευτή τον Μάριο Φραγκούλη.
Η διοργάνωση ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 12 Ιουλίου με την ορκομωσία των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Παμμακεδονικών Ενώσεων και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: