Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Amstel Eco Bar, Στην Ακτή Περίστασης -παραλία Κατερίνης το Σάββατο 11 Ιουλίου 2009 - και παραλία του Αγιόκαμπου στη Λάρισα την Κυριακή 12 Ιουλίου


ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
Το πρωτότυπο οικολογικό beach bar της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Amstel Eco Bar, ταξιδεύει στις ελληνικές παραλίες και επισκέπτεται την Κατερίνη και τη Λάρισα!
Στόχος του να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να κινητοποιήσει τον κόσμο για τη διατήρηση των παραλιών καθαρών και την ανακύκλωση,μέσα από παιχνίδια και δώρα!
Το πρωτότυπο οικολογικό μπαρ της Amstel, Amstel Eco Bar, θα επισκεφθεί την Ακτή Περίστασης στην παραλία της Κατερίνης και την παραλία του Αγιόκαμπου στη Λάρισα το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου αντίστοιχα. Μικροί και μεγάλοι θα κληθούν να συγκεντρώσουν σκουπίδια από τις ακτές, να παίξουν παιχνίδια περιβαλλοντικών γνώσεων και να κερδίσουν δώρα από την Amstel. Το Amstel Eco Bar έχει ήδη επισκεφθεί τις παραλίες του Σχινιά και της Παλαιάς Φώκαιας στην Αττική ενώ θα βρεθεί σε έξι ακόμα πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στις 2 Αυγούστου στο Ρέθυμνο. Το Amstel Eco Bar, δημιουργήθηκε από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και λειτούργησε για πρώτη φορά πέρυσι. Στους τρεις σταθμούς της περσινής περιοδείας του έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από περίπου 8.000 άτομα, γι΄αυτό και φέτος θα ταξιδέψει σε περισσότερα σημεία. Σκοπός του είναι η ευαισθητοποίηση, κινητοποίηση και εκπαίδευση των λουόμενων γύρω από τη διατήρηση καθαρών ακτών, αλλά και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση κάποιων υλικών, μέσα από δύο πρωτότυπες και δια-δραστικές ενέργειες: - τη συλλογή απορριμμάτων από την παραλία, τα οποία οι λουόμενοι παραδίδουν στο Amstel Eco Bar, διαχωρίζοντάς τα σε ανακυκλώσιμα και μη και - ένα παιχνίδι γνώσεων, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται γρήγορα και ευχάριστα γύρω από σημαντικά περιβαλλοντολογικά θέματα. Και οι δύο ενέργειες επιβραβεύουν τους συμμετέχοντες με δροσερά και καλοκαιρινά δώρα από την Amstel, όπως μπάλες θαλάσσης, καπελάκια, δροσερή μπίρα Amstel και νερό ΙΟΛΗ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: