Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

O διεθνής Λετονός Κάρλσονς στον Πιερικό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Στον διεθνή Λεττονό Γκιρτς Κάρλσονς κατέληξαν οι ιθύνοντες του Πιερικού για για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του συλλόγου, θέση που αποτελεί την "αχίλλειο πτέρνα" της ομάδας τα τελευταία χρόνια.Ο 28χρονος επιθετικός που έχει φορέσει 35 φορές τη φανέλα της Εθνικής Λετονίας σκοράροντας 8 τέρματα, αγωνίζεται στην Μέταλουργκς Λιεπάγιας, ομάδα της πατρίδας του με την οποία μάλιστα πανηγύρισε το πρωτάθλημα Λετονίας το 2005-06.

Το Βιογραφικό του

Ο Κάρλσονς ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 από την Μέταλουργκς στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2003 σκοράροντας 40 φορές σε 96 εμφανίσεις. Το 2003-04 έπαιξε στην ρωσική Σινίκ χωρίς να σκοράρει σε 8 παιχνίδια. Επαναπατρίστηκε το 2004-05 αγωνιζόμενος στη Βέντα, έπαιξε όμως μόνο σε 6 αγώνες πριν επιστρέψει στην αγαπημένη του Μέταλουργκς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Εκεί ξαναπήρε το "όπλο" του βρίσκοντας δίχτυα 34 φορές σε 66 παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2006-07. Ακολούθησε ένα πέρασμα για μισό χρόνο από την ολλανδική Ντεγράαφστσαπ (5 παιχνίδια), και εν συνεχεία ξανά στα...γνώριμα λημέρια της Μέταλουργκς όπου σκόραρε 9 γκολ σε 14 εμφανίσεις. Φέτος ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας του να επιστρέψει στην κορυφή της λετονικής λίγκας και σίγουρα, αν ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Πιερικό θα λείψει πολύ από την επιθετική γραμμή της Μέταλουργκς αλλά παράλληλα θα...ανακουφιστούν οι αντίπαλες άμυνες μιας και μέχρι τώρα έχει πετύχει 15 τέρματα σε 18 αγώνες! Το πρωτάθλημα της χώρας βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Κάρλσονς γωνίστηκε στο εκτός έδρας χτεσινό παιχνίδι της Μέταλουργκς με την Τράνζιτ μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του η οποία ηττήθηκε τελικά με 0-1.
Ο ύψους 1,91 ποδοσφαιριστής, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, αναμένεται να φτάσει στην Κατερίνη τις αμέσως επόμενες ημέρες ή ώρες προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πιερικό και εν συνεχεία να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: