Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

«Δεν είμαστε το ίδιο»


KYRIAKH 14/6/2009- ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Ακραία καιροσκοπική η πολιτική Καρατζαφέρη λέει η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κόσμο του Επενδυτή και υπενθυμίζει το παράδειγμα της γαλλικής κεντροδεξιάς σε σχέση με τον Λεπέν: «Η μεγάλη γαλλική κεντροδεξιά ποτέ δεν συνεργάστηκε με τον Λεπέν και παρά τις δυσκολίες του παρελθόντος...
έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες εκλογές. Κυβερνούν 14 χρόνια, ενώ ο Λεπέν έχει συρρικνωθεί πολιτικά». Για την υπόθεση Καραβέλα, η υπουργός αφήνει αιχμές λέγοντας ότι δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση, τελείως δυσανάλογη σε σχέση με την έκταση και τις αντικειμενικές ευθύνες. «Βεβαίως δεν έχω αμφιβολία ότι και μέσα στη Νέα Δημοκρατία μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που θεώρησαν ότι είναι μια καλή αφορμή για να βγάλουν τα εσωκομματικά τους απωθημένα». Για το εκλογικό αποτέλεσμα δηλώνει ότι είναι αναστρέψιμο, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν κατάφερε να δημιουργήσει προοπτική εξουσίας. «Η εσωστρέφεια είναι συνταγή αποτυχίας και δεν θα την ακολουθήσουμε» τονίζει χαρακτηριστικά. Τέλος, για τα πολιτικά της σχέδια η υπουργός ξεκαθαρίζει ότι είναι θεμιτό να έχει στόχους και προσωπικές επιθυμίες, ωστόσο, επαναλαμβάνει ότι θέμα ηγεσίας στη ΝΔ δεν υπάρχει.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει στην Αξία του Σαββάτου: «Ούτε εγώ είμαι Λεπέν αλλά, πολύ περισσότερο, ο Καραμανλής δεν είναι Σαρκοζί. Σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, μιλά για επικοινωνιακές κινήσεις που δεν θα λύσουν το πρόβλημα, αφού δεν μπαίνει στην ουσία του. Τέλος, επαναλαμβάνει ότι στρατηγικός στόχος του κόμματός του είναι να εμποδίσει την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: