Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Απειλές για νέα χτυπήματα από τη Σέχτα

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/06/2009- ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!

Διαφημίσεις Google

NewsTime.gr - Πρωτοσέλιδα

Απειλές για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα εξαπολύει η Σέχτα Επαναστατών, στην προκήρυξή της που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και με την οποία η οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια.

H Σέχτα προαναγγέλλει επιθέσεις με στόχους πολιτικούς και δημοσιογράφους, ενώ απειλεί τους μάρτυρες στη δολοφονία του αστυνομικού, αλλά και τη βασική μάρτυρα στη δίκη του ΕΛΑ Σοφία Κυριακίδου. «Η λίστα είναι μεγάλη, θα σας χτυπάμε χωρίς έλεος» αναφέρει χαρακτηριστικά. Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά στα ονόματα του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Αντώνη Καφετζόπουλου.
Η Σέχτα επαναστατών, στο πολυσέλιδο κείμενό της, προσπαθεί να ασκήσει κριτική στην επικαιρότητα, να προσδώσει ιδεολογικό χαρακτήρα στις ενέργειές της και να δώσει στίγμα μεταξύ των σχηματισμών του λεγόμενου «αντάρτικου πόλεων». Για πρώτη φορά η οργάνωση υπογράφει προκήρυξή της με σύμβολο σφραγίδα,(Φωτό από «ΤΑ ΝΕΑ») που αποτελείται από σκίτσα δύο αντικριστών πιστολιών Σκόρπιον με ένα αστέρι ανάμεσά τους.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε ότι οι στυγεροί δολοφόνοι προσπαθούν με απειλές να δημιουργήσουν ένα κλίμα γενικευμένου φόβου, στο οποίο πρέπει όλοι να αντιδράσουν.
«Οι στυγνοί δολοφόνοι επικαλούνται άλλοθι ιδεολογικά και πολιτικά τα οποία δεν είναι ικανά στα μάτια του πιο απλού μέσου πολίτη να δικαιολογήσουν έστω και κατ’ ελάχιστον τη χρήση βίας» τόνισε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: