Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Χρυσό κανόνι! - ΠΑΟ. ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΙΣΕ ΜΕ 19 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 - ΠΗΓΗ ΕΔΩ!!
Ο Σισέ, που είχε στην καριέρα  του δύο σοβαρούς τραυματισμούς με τη Λίβερπουλ και  την Εθνική Γαλλίας και μάλιστα παρ΄ ολίγον να έχανε και  το... πόδι του, έχει συμφωνήσει να πάρει 2,5 εκατ.  ευρώ τον χρόνο
Νέα μεταγραφική «βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων έσκασε χθες στον Παναθηναϊκό! Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε να φορέσει την πράσινη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μεταγραφή που όταν ολοκληρωθεί και τυπικά θα είναι η πιο ακριβή (19 εκατ. ευρώ συνολικά) στην ιστορία του ΠΑΟ!
Ο 28χρονος (12/8/1981) διεθνής με τη Γαλλία επιθετικός αναμένεται σήμερα το απόγευμα (18.00) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το ιδιωτικό τζετ του προέδρου της ΠΑΕ Νικόλα Πατέρα, το οποίο θα αναχωρήσει από το Λονδίνο, ενώ θα μείνουν δυο- τρεις μέρες στην Αθήνα με τη σύζυγό του. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο! Η μεταγραφή έκλεισε στο Λονδίνο, μετά τις συνομιλίες του Κώστα Αντωνίου με τον εκκεντρικό σταρ της Μαρσέιγ, η οποία θα πάρει περίπου 8 εκατ. ευρώ από τη μετακίνησή του. Ο Σισέ, που είχε στην καριέρα του δύο σοβαρούς τραυματισμούς με τη Λίβερπουλ και την Εθνική Γαλλίας, και μάλιστα παραλίγο να έχανε και το... πόδι του, έχει συμφωνήσει να πάρει 2,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο και 1 εκατ. ευρώ θα είναι τα μπόνους και η προμήθεια των μάνατζερ. Πριν υπογράψει το συμβόλαιό του θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Οι διαπραγματεύσεις με τον κανονιέρη της Πρέμιερ Λιγκ (την τελευταία χρονιά έπαιξε δανεικός στη Σάντερλαντ), ο οποίος έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και Σούπερ Καπ με τη Λίβερπουλ το 2005, κράτησαν για περίπου ένα μήνα. Και μη νομίζετε ότι ήταν εύκολο, καθώς έπρεπε να πειστεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως φυσικά και στην Ελλάδα η σύζυγός του που λέγεται ότι έρχεται στην Αθήνα για να... ελέγξει χώρους παραμονής κ.λπ. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ έπαιξε ρόλο στο «οui» το γεγονός ότι ο ΠΑΟ είναι αναγνωρισμένη ομάδα με ευρωπαϊκές επιτυχίες. Ο Σισέ που έχει βγει αρκετές φορές στην καριέρα του πρώτος σκόρερ έχει κατακτήσει ακόμη Κύπελλο Γαλλίας το 2003 και Κύπελλο Αγγλίας το 2006, ενώ η μεταγραφή του από την Οσέρ στη Λίβερπουλ είχε κοστίσει 16,5 εκατ. ευρώ.

ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΓΡΙΑΔΑ
Ο Παναθηναϊκός με τη μεταγραφή του Σεμπαστιάν Λέτο, η οποία «έκλεισε» οριστικά χθες μετά τις τελευταίες συζητήσεις, του Κώστα Κατσουράνη, που λόγω απουσίας του διευθυντή ποδοσφαίρου θα υπογράψει σήμερα, αλλά και του Σισέ, γίνεται αυτό που ήθελε ο Χενκ Τεν Κάτε: περισσότερο άγριος! «Θέλουμε περισσότερους Καραγκούνηδες, να μη θέλουν να χάσουν ούτε στο τάβλι. Μας λείπει η αγριάδα», είχε πει σε συνέντευξή του ο Ολλανδός και οι «πράσινοι» γεμίζουν με εμπειρία, αλλά και «τσαμπουκάδες» το ρόστερ τους.

Ο Λέτο θα έρθει στην Αθήνα στις επόμενες μέρες, καθώς βρίσκεται στην Αργεντινή, ενώ σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη. Ο διεθνής αμυντικός χαφ περιμένει τον Κώστα Αντωνίου να επιστρέψει από την Αγγλία, ώστε να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και να υπογράψουν τα συμβόλαια. Στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ τις μεταγραφές. Θα αποκτηθεί ένας ακόμη (μετά τον Καντέ) κεντρικός αμυντικός και από ΄κεί και πέρα... βλέπουμε (ίσως δεύτερος επιθετικός ή παίκτης σε άλλη θέση). Σε αυτό θα παίξει ρόλο και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν (π.χ. Μάντζιος, αμυντικός χαφ).

ΜΠΙΕΡΣΜΙΡ
Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός αρχηγός της Εθνικής κάτω των 21 ετών, Ματίας Μπιερσμίρ έχει μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟ και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αναμένεται να γίνει κρούση στην Γκέτεμποργκ ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τον ποδοσφαιριστή έχουν τσεκάρει οι σκάουτερ της ομάδας και έχουν ανάψει το «πράσινο» φως. ●●● Σε ιταλικό σάιτ (κανάλι 4) αναφέρεται ότι ο Χούλιο Κρουζ περιμένει ακόμη προσφορές, ενώ υπογραμμίζουν ότι ο ΠΑΟ τού έδινε 2 εκατ. και αυτός ζήτησε τα διπλάσια! Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του μάνατζέρ του Σιντερσπίλερ, που λέει ότι περιμένουν προσφορές στο... τραπέζι.

●●● Ο Γάλλος Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ συνεχίζει να βρίσκεται στα υπ΄ όψιν για το κέντρο της άμυνας, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του μπαίνει και η Μονακό.
ΚΑΙ Ο ΛΕΤΟ
Ο Αργεντινός θα έρθει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες, καθώς βρίσκεται στην Αργεντινή, ενώ σήμερα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη
10 πράγματα που ξέρουμε για τον Σισέ
●Είναι o τελευταίος από μια επταμελή οικογένεια. Τα αδέρφια του: Νμα, Νταμάι, Αμπού, Φοντέ, Σενί, Χαμέντ. Οι γονείς του, Μάνγκο και Καριτζάτα, είναι από την Ακτή του Ελεφαντοστού.
●Έπαιξε στη γαλλική κωμωδία «Τaxi 4».
●Φέτος, την 1η Απριλίου, συνελήφθη με την υποψία επίθεσης σε στριπτιζέζ έξω από ένα χορευτικό κλαμπ στο Νιουκάστλ.
●Αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής, θα ήταν σχεδιαστής ρούχων. Η φίρμα του ονομάζεται «Club 9» και η μπουτίκ είναι στο Νιουκάστλ.
●Τον Οκτώβριο του 2005 κατηγορήθηκε ότι χτύπησε ένα αγόρι 15 ε τών στη διάρκεια γυρισμάτων στο Λονδίνο.
●Τον Ιανουάριο του 2006 κατηγορήθηκε ότι χτύπησε την έγκυο γυναίκα του, η οποία λίγο καιρό μετά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
●Στο σπίτι του μπήκαν κλέφτες, οι οποίοι του πήραν διάφορες ταινίες και DVD. Μάλιστα τον εκβίαζαν ζητώντας περίπου 120.000 λίρες και αναγκάστηκε να ζητήσει βοήθεια από την Αστυνομία.
●Έχει τρέλα με τις κομμώσεις.
Μάλιστα, η γυναίκα που παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2005 ήταν κομμώτρια: η Τζουντ Λίτλερ. Τώρα έχει ανοίξει ένα πολυτελές σπα στο Χέλσμπι, που ονομάζεται «Rouge et Νoir». Ο Σισέ έχει πειραματιστεί με το κεφάλι του δημιουργώντας πράσινο λοφίο, κίτρινα κοτσιδάκια, κόκκινα μαλλιά, ακόμη και tribal ζωγραφισμένα σε ξανθό μαλλί...
●Έχει δύο γιους με τη Λίτλερ και μια κόρη, από πριν, την 8χρονη Ιλόνα. Ο Πρίνε Κόμπε είναι ενός έτους και ο άλλος γιος του ο Κάσιους, τριών. Και η σύζυγός του έχει ένα γιο, πριν γνωρίσει τον Τζιμπρίλ, τον Λάιαμ.
●Ο γάμος του, στον οποίο φορούσε κόκκινο κοστούμι, έγινε σε κάστρο που πολλοί θεωρούν ότι είναι στοιχειωμένο: το Μποντελγουάινταν. Παρόντες μεταξύ άλλων οι Λουίς Σαχά, Σον Ράιτ Φίλιπς και Σιλβέν Βιλτόρ.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: