Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Επισκέψεις σε Ν.Ιωνία, Καλογρέζα και Μαρούσι

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΙΟΥ 2009 - Πηγή ΑΠΕ

«Ο βασικός πυλώνας της οικονομίας μας, η μικρομεσαία επιχείρηση, σήμερα βουλιάζει, ο τζίρος πέφτει από τη συρρίκνωση του οικογενειακού εισοδήματος και οι ακάλυπτες επιταγές πολλαπλασιάζονται. Έχουμε στην άναρχη ανάπτυξη των MALL, των πολυκαταστημάτων, που χτυπούν την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία κλείνει», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επισκεπτόμενος βιοτεχνία στην Καλογρέζα. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας, ενώ πραγματοποιεί ανάλογη επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για κατάρρευση του ασφαλιστικού ταμείου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την πολιτική της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση δίνει λεφτά σε τράπεζες, που δεν τα βλέπουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις».
«Το ταμείο εγγυοδοσίας βοηθά τους λίγους, και όχι τους πολλούς, που έχουν ανάγκη και τώρα προεκλογικά μοιράζει ρουσφετολογικά δωράκια», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι «αυτά πρέπει να τελειώνουν, πρέπει να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία και την μικρομεσαία επιχείρηση. Αυτό θα κάνουμε και γι' αυτό δεσμευόμαστε».
kraxtis-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: