Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Μαγκιά του Γιώργου!

Σάββατο, 30 Μάϊος 2009

Δημοσιεύθηκε από tapantaolablog

Papandreou

Δεν ήταν τελικά μόνο λόγια και μάλιστα “παχιά” αυτά που λέει και ξαναλέει ο Γιώργος Παπανδρέου σχετικά με τα Μ.Μ.Ε. Είπε ότι δεν έχει σχέση με κανέναν , ότι δεν χρωστάει σε κανέναν και από ότι φάνηκε από τη χθεσινή του απόφαση να αποσύρει τη συνεντευξή του από το Βήμα της Κυριακής το εννοεί!

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: ο Γιώργος Παπανδρέου θα έδινε την τελευταία του σύνέντευξη πριν τις Ευρωεκλογές στο “Βήμα” του Ψυχάρη και του ΔΟΛ. Μιλάμε για τον μεγαλύτερο όμιλο Μ.Μ.Ε. στη χώρα μας, με τεράστια δύναμη που μπορεί ακόμα και να ανατρέψει εκλογικά αποτελέσματα.

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει καημός του Ψυχάρη και του Πρετεντέρη να κρατήσουν με το …ζόρι τον “καταλληλότερο” στο Μαξίμου. Έτσι στο προχθεσινό debate , ελάχιστα λεπτά μετά την εναρξή του “ανέβασαν” στο site του “Βήματος” μια “περίεργη” δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία ο Καραμανλής ήταν ο καλύτερος στο debate!!! Μόλις 3 λεπτά μετά την πρώτη ερώτηση!

Είχε προηγηθεί και η συνέντευξη παρωδία του Καραμανλή από το μεγαλύτερο γλύφτη των ελληνικών Μ.Μ.Ε. Πρετεντέρη , ε δεν ήθελε και πολύ ο Γιώργος να “τα πάρει” και να συγκρουστεί δημόσια με το ΔΟΛ.

Ενδιαφέρον έχει βέβαια πως θα αντιδράσουν οι αναγνώστες του “Βήματος” σε αυτές τις εξελίξεις καθώς η πλειοψηφία τους προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Με σύντομη και βιαστικά γραμμένη δημοσίευση απαντά “Το Βήμα” : “Εκπρόσωπος της εφημερίδας «Το Βήμα» χαρακτήρισε ως παραμύθια τα αναγραφόμενα σε διάφορα blogs ότι δήθεν υπήρξε συνέντευξη του κ. Γ. Παπανδρέου προς την εφημερίδα, η οποία ακυρώθηκε. Ουδεμία συνέντευξη υπήρξε, τόνισε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος.”

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: