Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009


ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύλλογος Φίλων Καλαθοσφαίρισης - www.pierikos-archelaos.gr
Γραφείο Τύπου-
Πληροφορίες: Δημήτρης Σφήκας
tηλ: 6978 495134
e-mail: dimsfikas@yahoo.gr
Δημοτικού Σταδίου 9,60100 Κατερίνη – τηλ.: 23510 32153

Κατερίνη, 5 Μαρτίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιερικός Αρχέλαος – Αναγέννηση Φλόγα Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στην Κατερίνη

● Την Αναγέννηση Φλόγα Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή στις 5 μ.μ
Η φιλοξενούμενη έχει έναν βαθμό πιο πάνω -δηλ. κατέχει την ενδέκατη θέση- και έτσι αναμένεται ο αγώνας να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Γι΄ αυτό και πάλι οι φίλοι της ομάδας σύσσωμοι θα βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης για να βοηθήσουν την ομάδα από την οποία περιμένουν νίκη και μόνο νίκη.
Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης, μετά την τελευταία προπόνηση στο τοπικό τύπο δήλωσε τα εξής: «Το παιγνίδι με την Αναγέννηση Φλόγα είναι πολύ σημαντικό για μας. Πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα και αξιόμαχη και έμπειρης κατηγορίας. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».
Διαιτητές θα είναι οι κ.κ Δεσλής και Νικολούλης, ενώ παρατηρητής ο κ. Γιώργος Σαμαλής.
● Με επιστολή του το δ.σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος προς το δήμαρχο Λιτοχώρου κ. Σάκη Τσιφοδήμο, ευχαριστεί τον ίδιο προσωπικά, καθώς και το προσωπικό του περιποιημένου κλειστού γυμναστηρίου της περιοχής που φιλοξενεί για προπονήσεις την ανδρική ομάδα του συλλόγου.
● Ευχαριστήρια επιστολή στάλθηκε και στο δήμαρχο Κολινδρού κ Θωμά Σολοποτιά για το ξεχωριστό του ενδιαφέρον, ώστε να προπονείται η ομάδα όταν χρειάζεται και στο επίσης περιποιημένο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού.
● Στο πλαίσιο των πανελληνίων αγώνων μικτών ομάδων παίδων Ενώσεων , το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 4 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού η ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της ΕΚΑΣ Θεσσαλονίκης. Από τον Πιερικό Αρχέλαο επιλέχθηκαν για να πάρουν μέρος στην αποστολή οι: Παπαβραμίδης Σωκράτης, Χερβατίδης Γιώργος, Φακοπουλίδης Κώστας και Μωϋσίδης Γιάννης.
● Στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας θα γίνει τη Δευτέρα η προπόνηση της ομάδας της ΕΚΑΣΚΕΜ και θα αρχίσει στις 6 μ.μ
● Για την αντίστοιχη ομάδα των κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ η προπόνηση θα γίνει τη Δευτέρα στο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας και θα αρχίσει στις 7 μ.μ
● Όσοι φίλοι της ομάδας ενδιαφέρονται να πληροφορούνται τα νέα του συλλόγου άμεσα και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, μπορούν να το ζητήσουν με μήνυμά τους στη διεύθυνση:
information@pierikosbc.gr
● Τέλος, οκτώ είναι οι αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ που θα γίνουν το τριήμερο και συμμετέχουν οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και της θυγατρικής του ΣΦΚ Κατερίνη 2008. Αναλυτικά τα παιγνίδια έχουν ως εξής:
- B΄ κατηγορία ανδρών. Β΄ γύρος, 7η αγωνιστική. Σάββατο 7.3.2009, γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 15,00 / ΦΟ Σωσάνδρας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
- Εφήβων. Τελική φάση. Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Δευτέρα 9.3.2009, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19,00/ ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Γουμένισσας.
- Παιδικό. Β΄ φάση, Β΄ γύρος, 3η αγωνιστική. Κυριακή 8.3.2009, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00/ ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
- Μίνι αγοριών. Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 7.3.2009, βοηθητικό Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος –ΓΑΣ Κορινός.
- Μίνι αγοριών. Β΄ γύρος, 2η αγωνιστική. Σάββατο 7.3.2009, βοηθητικό Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΑΟΚ Αιγινιακός.
- Α΄ κατηγορία γυναικών. Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 8.3.2009, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 15,00/ ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού.
- Κορασίδων. Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Σάββατο 7.3.2009, γυμναστήριο Νάουσας, ώρα 16,00 / ΕΓΣ Ζαφειράκης - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και
- Παγκορασίδων. Τελική φάση, 1η αγωνιστική. Σάββατο 7.3.2009, βοηθητικό Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: