Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

(Ελλάδα) Ο Όμιλος Louis στηρίζει τον πολιτισμό

Νέα (Ελλάδα)

Ο Όμιλος Louis στηρίζει τον πολιτισμό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Θεατρικό Σχήμα Λεωνίδα Λοϊζίδη» παρουσιάζοντας τις Βάκχες του Ευριπίδη στο Κυπριακό κοινό στη Λεμεσό στις 27&28 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.
Θερμός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας προβολής του ελληνικού πολιτισμού σε όλο τον κόσμο, ήταν ο όμιλος Louis, στηρίζοντας το δημιουργό και τους συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή που παρουσίασαν το έργο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων του.
Η συμβολή του Ομίλου ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος για την 20μελή ομάδα παραγωγής και τους επίσημους προσκεκλημένους, στις 27&28 Φεβρουαρίου στο πολυτελές 5 αστέρων ξενοδοχείο Apollonia Beach Ηotel της Louis Hotels στη Λεμεσό.
Για μία εταιρεία όπως η Louis, που δραστηριοποιείται περισσότερα από 70 χρόνια στον τουρισμό, ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα καθώς συνδέεται άμεσα με την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας. Για το λόγο αυτό και με μεγάλη χαρά υποστήριξε τη σημαντική δουλειά του διακεκριμένου Κύπριου σκηνοθέτη, σε ένδειξη αναγνώρισης της πολύχρονης προσπάθειάς του.
Ο παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης κος Λεωνίδας Λοϊζίδης, δήλωσε: «Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Louis για την άψογη συνεργασία και να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά του στον πολιτισμό και συγκεκριμένα στο έργο μας για την προώθηση του αρχαίου ελληνικού δράματος και του ελληνικού πολιτισμού εν γένει κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας, σταθμό της οποίας αποτέλεσε και η Κύπρος», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αποτελεί ξεχωριστή «τιμή και χαρά να δουλεύει κανείς με χορηγούς που εκτιμούν τον ελληνικό πολιτισμό και που προσφέρουν έχοντας ένα κοινό σκοπό, την προώθησή του».
Ο Όμιλος Louis είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στην περιοχή της Μεσογείου. Με παράδοση 74 ετών στο χώρο του τουρισμού, ο Όμιλος Louis διαθέτει 20 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου και του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”. Ο Όμιλος Louis διαθέτει επίσης 12 κρουαζιερόπλοια από τα οποία τα τέσσερα είναι ναυλωμένα στην Αγγλική Thomson Cruises που ανήκει στον Όμιλο της TUI Τravel plc. Τέσσερα από τα πλοία της Louis εκτελούν κρουαζιέρες από τον Πειραιά, δύο από τη Γένοβα/Μασσαλία και δύο από την Κύπρο. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, ο Όμιλος Louis προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε χιλιάδες επισκέπτες.

Πέμπτη 05-03-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: