Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2-0 - Πέρασε τους "9" και πάει στους "4"


Ο Ολυμπιακός στην παράταση λύγισε τον ηρωικό ΠΑΟΚ με 2-0, που έπαιζε με εννιά παίκτες από το 79' (αποβολές Κοντρέρας και Ιβιτς) και πήρε την πρόκριση για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ντιόγκο με κεφαλιά στο 46' ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Τελικά στην παράταση με νέα κεφαλιά ο Ντέρμπισαϊρ έδωσε την πρόκριση στους Ερυθρόλευκους.
Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στα δύο... δεύτερα ημίχρονα του αγώνα, όταν και πέτυχαν τα δύο γκολ με τους Ντιόγκο και Ντέρμπισαϊρ. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ κυρίως προσπάθησε να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα, παρά να πετύχει κάποιο γκολ και ενδεχομένως να είχε καλύτερη τύχη αν διατηρούσε την... αριθμητική του ισότητα έναντι των αντιπάλων του....
....

ΠΑΟΚ - “Βράζουν” στο “δικέφαλο του βορρά”
Με τις αποφάσεις του διαιτητή Κουκουλάκη τα έχουν βάλει οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Θοδωρής Ζαγοράκης, προέτρεψε τους ποδοσφαιριστές του να μην προβούν σε δηλώσεις για να μην παρασυρθούν και πουν πράγματα που δεν θα ήθελαν. Ο Ζαγοράκης άργησε πολύ ώρα να βγει από τα αποδυτήρια, συζητώντας με τους παίκτες και τον Σάντος τι συνέβη στο Καραϊσκάκη.

sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: