Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Aγανάκτηση και έν
ταση στα δικαστήρια Κατερίνης.

argomme.blogspot.com

Για δύο και πλέον ώρες την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο γνωστός στα δικαστήρια Κατερίνης, αλλά και στο πανελλήνιο, ως''ψευδομάρτηρας'' και ''δικολάβος'' ,ταλαιπωρούσε την έδρα του τριμελούς πλημμελειοδικείου Κατερίνης με την γνωστή μέθοδο, παριστάνοντας τον δικηγόρο .
Ευτυχώς η Εισαγγελέας της έδρας δεν άντεξε τα τερατώδη ψεύδη, το χοντρό ''δούλεμα'' και το φτηνό ''σόου'' του ''δικολάβου'' και ζήτησε να αναβληθεί η δίκη, ώστε να προσκομισθούν συγκεκριμένα έγγραφα -αποφάσεις και να κληθούν μάρτυρες για να εξετασθούν.
Το αίτημα της εισαγγελέως έγινε ευτυχώς δεκτό, γιατί ακόμη θα τους ''δούλευε'' ο ''δικολάβος''.
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης έπεφτε το "γέλιο της αρκούδας" στο ακροατήρο από την φτηνή "παράσταση" που έδινε ο "δικολάβος" και "ψευδομάρτυρας", ο οποίος ήταν κατηγορούμενος και ίδρωνε συνεχώς πάνω στο εδώλιο, καθώς πάσχιζε να "θολώσει" τα νερά. Η χάρη του φαίνεται πως έφτασε ακόμη και στον Μωριά, αφού οι μηνυτές του ήταν από την Πελοπόννησο.Απορίας άξιο προς σχολιασμό η άνεση και το θράσος του να λέει ενώπιον δικαστών και εισαγγελέως ότι σήμερα καταθέτω εδώ αυτά, για να αθωωθώ, αλλά στο Εφετείο Θεσσαλονίκης θα πω τα εντελώς αντίθετα.Το κακό έχει παραγίνει. Δεν πάει άλλο. Έχουν χαθεί περιουσίες από ανυποψίαστους πολίτες, όχι μόνο στην Κατερίνη, αλλά και στην Λάρισα, την Καλαμάτα και από όπου άλλου πέρασε ο "δικολάβος" και φυσικά κινδυνεύουν και άλλοι πολίτες να πέσουν στα δίχτυα του και να εξολοθρευθούν οικονομικά, ενώ αυτός ο επαγγελματίας αυτός "ψευδομάρτυρας" διάγει πολυτελή ζωή με πανάκριβες λιμουζίνες και τα παίζει "επιχειρηματίας" πίνοντας στην υγεία των αθώων θυμάτων που εξαπάτησε.
Το περίεργο είναι ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης ενώ γνωρίζει, σιωπά προκλητικά. Γιατί; Δικηγόροι της Κατερίνης ταλαιπωρούνται από τις μηνύσεις του, το ίδιο συμβαίνει και με δικηγόρους από τη Λάρισα και την Πελοπόννησο.Δικαστές που δεν συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του, καταλήγουν και αυτοί κατηγορούμενοι.Κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης τι θα γίνει με αυτό τα μαύρο χάλι;Κύριε Εισαγγελεύ του Αρείου Πάγου τι λέτε για αυτά τα θλιβερά τεκταινομένα;Όλα αυτά και όχι μόνο συμβαίνουν στην όμορφη κατά τα άλλα Κατερίνη, όπου επί δέκα και πλέον έτη "οργίαζε" ο δικαστής Λεωνίδας Στάθης, ο οποίος σήμερα είναι τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού, εδώ ήταν επίσης γνωστή δικαστίνα κυρία Ψάλτη από την υπόθεση Βατοπαιδίου και όχι μόνο.Στην Κατερίνη κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς.
Ως εδώ και μη παρέκει που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας.
Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: