Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Στον Εισαγγελέα Κατερίνης ο αδελφοκτόνος

Article Author: Πολιτεία/Β.Χ.
Στον εισαγγελέα Κατερίνης οδηγήθηκε χθες ο 23χρονος αδελφός του οικονομικού μετανάστη από την Αλβανία που βρέθηκε νεκρός προχθές τα χαράματα στη συμβολή των οδών Ανδρούτσου και Αγίας Τριάδος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός ομολόγησε πως μαχαίρωσε με σουγιά τον αδελφό του, μετά από έντονη λογομαχία που είχε μαζί του.
Με αίμα γράφτηκε το τέλος της διασκέδασης των αδελφών που βρέθηκαν από την Αλβανία οικονομικοί μετανάστες στην Κατερίνη. Θύμα και δράστης, είχαν καταλήξει μαζί, τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά από γλέντι, σε πατσατζίδικο στην περιοχή του πάρκου. Φεύγοντας, λογομάχησαν έντονα, για οικογενειακούς λόγους και ο μεγάλος αδελφός, 33χρονών, με γυναίκα και παιδί πίσω στην πατρίδα του, έπεσε νεκρός από θανάσιμο χτύπημα στην καρδιά με σουγιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 23χρονος αδελφοκτόνος, προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του. Ανέβηκε στο σπίτι του, πλύθηκε, άλλαξε ρούχα και επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος για να ζητήσει βοήθεια από περαστικούς να μεταφέρουν τον αδελφό του στο νοσοκομείο.

Κατά την προσαγωγή του στην Ασφάλεια Κατερίνης ομολόγησε την πράξη του και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Κατερίνης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος από άνδρες της Ασφάλειας Κατερίνης, ενημερώθηκαν χθες τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τον ίδιο τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, στρατηγό Στέργιο Αποστολίδη, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, παρόντων του Αστυνομικού Δ/ντη του νομού Κων/νου Μαντά, του Υπ/ντη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θανάση Φωτόπουλου και του Δ/ντη του Τμήματος Ασφαλείας Σπύρου Γκουντέβενου

εφημεριδα ΕΠΤΑ7

Δεν υπάρχουν σχόλια: