Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ο καταζητούμενος οδηγός της τραγωδίας στον Αλμυρό


Συνελήφθη ο καταζητούμενος οδηγός της τραγωδίας στον Αλμυρό..

Η Τροχαία Μαγνησίας, μερικές ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα στο 277ο χλμ. της Π.Α.Θ.Ε., στον Αλμυρό, με θύμα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Αχιλλείου, Απόστολο Πλασταρά, εντόπισε και συνέλαβε, το μεσημέρι της Κυριακής, τον καταζητούμενο οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο παρέσυρε τον άντρα.

Η Τροχαία συνέλεξε πληροφορίες από  μαρτυρίες και υλικό από τις κάμερες κατά μήκος της Π.Α.Θ.Ε. Δράστης φέρεται πως είναι ένας 45χρονος από το Βελεστίνο, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όταν Ι.Χ.Ε. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 31χρονος, έκανε ελιγμό για να αποφύγει αντικείμενο, που έπεσε από προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό, οδηγούμενο από 72χρονο, με αποτέλεσμα την εκτροπή - ανατροπή του πρώτου οχήματος και την εκτίναξη του οδηγού του στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση, παρέσυρε τον 31χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Ο 72χρονος οδηγός του Ι.Χ.Φ. συνελήφθη το Σάββατο, ενώ ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αναζητούνταν για περίπου 33 ώρες.


Πηγή: http://www.skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: