Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΠΑΟΚ:Στην Ολλανδία για τη βασική προετοιμασία ο Κατερινιώτης Γιάννης Μυστακίδης - Οι 23+1 που ταξιδεύουν για Ολλανδία

....

Δικαίωση για το Γιάννη Μυστακίδη. Στο Φράιμπουργκ μέχρι πέρυσι, μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε φέτος στον Πιερικό δανεικός . Εκανε καλή χρονιά φέτος, αγωνίστηκε σε όλα τα παιγνίδια του Πιερικού και μαζί με τον Δημήτηρ Γιαννούλη ήταν η βάση της ομάδος του Πιερικού στην επίθεση, μετά την αποχώρηση του Πιερικού απο τα play out επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, συμμετείχε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ με τον νέο προπονητή ΙΓΚΟΡ ΤΟΥΝΤΟΡ για επτά μέρες.
Από τους νεαρούς δανεικούς που διαθέτει ο ΠΑΟΚ, επελέγη να ενσωματωθεί και να συμπεριληφθεί στο φετινό ρόστερ της ομάδος. στο χέρι του και στο ταλέντο είναι να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Χθές μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν σήμερα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ένας απο αυτούς μαζί με τους άλλους τρείς Κατερινιώτες, τους παλιότερους Τζιώλη, Κωνσταντινίδη και τον Κυριάκο Σαββίδη..
Δέν επελέγη προς το παρόν ο έτερος ο νεαρός Δημήτρης Γιαννούλης που μαζί με τους άλλους νεαρούς μπορεί να δοθούν δανεικοί.
Η παροικία των Πιεριέων στον ΠΑΟΚ έχει και άλλους που ακολουθούν στα άλλα τμήματα του ΠΑΟΚ και είναι αρκετοί.

.......
0107_propo_feat

paokfc.gr/Ά Ομάδα/
Οι 23+1 που ταξιδεύουν για Ολλανδία

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους μέχρι τουλάχιστον τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.
01.07.2015
Η προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, ενώ για…τελείωμα υπήρξε τρέξιμο σε υψηλή ένταση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν αύριο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και είναι οι εξής:
Αθανασιάδης , Γλύκος , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κοροβέσης,Παπαγιαννόπουλος , Πούγγουρας , Κ.Σαββίδης , Σαλπιγγίδης , Σιαμπάνης,Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Χαρίσης, Γκολάσα , Κόστα , Βίτορ , Μαντούρο ,Περέιρα , Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.
Οι παραπάνω 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν την Πέμπτη (02.07) και τον Εργκούς Κάτσε που θα ταξιδέψει μαζί τους, δυο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.
Επίσης στο Doorwerth είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στις 04 Ιουλίου οι Τζιόλης , Ρατς και Μακ και στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα .

ΑΠΟ ΤΟ http://kraxtis-gr.blogspot.gr/2015/07/231.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: