Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Πιερικός: Διοικητική λύση στο πρόσωπο του Χρήστου Μανώλα


..

Πιερικός: Διοικητική λύση στο πρόσωπο του Χρήστου Μανώλα

Πραγματοποιήθηκε η άτυπη γενική συνέλευση την οποία κάλεσε ο ΣΦΚ Πιερικός και ανταποκρίθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Γενικά υπήρξε καλό κλίμα στην όλη συζήτηση με ελάχιστες εξαιρέσεις και δόθηκαν εξηγήσεις για πολλά θέματα τα οποία θα απασχολήσουν την επόμενη διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικού.


Στην αποψινή συγκέντρωση εκδήλωσε το ενδιαφέρον του η πλευρά του επιχειρηματία Χρήστου Μανώλα και της συζύγου του Ελένης Ντούφα. Ήταν η μόνη επίσημη κατάθεση πρότασης για την ανάληψη της διοίκησης του ιστορικού Πιερικού και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκομένους με ελάχιστες εξαιρέσεις.


Αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις και πληροφορίες για υποτιθέμενα χρέη του ερασιτέχνη τα οποία αποδείχθηκε τελικά ότι με τους κατάλληλους χειρισμούς μέσα από νομικές διεκπεραιώσεις θα ξεπεραστούν, δόθηκε το ραντεβού του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός το οποίο θα προσδιορίσει χρονικά την γενική συνέλευση των μελών.

Εκτός του Χρήστου Μανώλα που τοποθετήθηκε και υποσχέθηκε έναν πρωταγωνιστή Πιερικό που θα επιδιώξει άμεσα την επιστροφή του στην Β΄εθνική κατηγορία, μίλησαν ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Πασχάλης Τσιτιρώκης που άνοιξε την συζήτηση με την ομιλία του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος που έδωσε νομικά απαντήσεις για την κατάσταση της εκκαθάρισης και των ζητημάτων που θα πρέπει να «τρέξουν» για την ομάδα, ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας, ο πρόεδρος των Μελανόλευκων Κώστας Μπαλούκας, ο εκπρόσωπος του ΣΦΙΠ Γιώργος Λιόντας, ο Δημοτικός σύμβουλος Νίκος Παπαζιώγας και το μέλος του ΣΦΚ Πιερικός και έφορος Βασίλης Τσακιρίδης.


Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Πιερικού Αρχέλαου Απόστολος Πόδας, απο την ΕΠΣ Πιερίας οι αντιπρόεδροι Γιώργος Γκοτζαμανίδης και Μπάμπης Παπαδόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου Ηρακλής Δασιόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΟΠ Λευτέρης Βασιλειάδης και μέλη του Δ.Σ. του συνδέσμου,  καθώς και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού.
http://pieriasport.blogspot.gr/2015/06/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: