Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Χαμός στο twitter για τον Παυλόπουλο!

..

Χαμός στο twitter για τον Παυλόπουλο!
«Φωτιά» πήρε το twitter με αφορμή την υποψηφιότητα του Προκόπη Παυλόπουλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας! Διαβάστε τις πιο πετυχημένες αναρτήσεις.

Με αρκετή δόση χιούμορ «τιτίβισαν» για άλλη μια φορά χιλιάδες χρήστες του twitter μη χάνοντας την ευκαιρία να σχολιάσουν την πρόταση της κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δείχνοντας την όχι και τόσο ευχάριστη έκπληξη τους για την επιλογή.

Στη μνήμη των περισσότερων χρηστών επανήλθε ο επεισοδιακός καυγάς Κανέλλη–Κασιδιάρη στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο να παραμένει άπρακτος.

Σε άλλους η υποψηφιότητα αυτή θύμισε τα τραγικά γεγονότα του 2008 που ακολούθησαν της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όταν ο κ. Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Εσωτερικών.

Διαβάστε τα πιο επιτυχημένα από αυτά:

«Δραχμή συρτάκι και πρόεδρο τον Πάκη»

«Έβαλαν Πακη για ΠτΔ γιατί όταν η Κωνσταντοπούλου ξεκινήσει τα χαστούκια αυτός έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί.»

«Φήμες λένε πως ο περιπτεράς της Κανέλλη αυτοκτόνησε μετά την υποψηφιότητα του Πακη»

«Οι Συριζαίοι βρίζουν Πακη, οι Νεοδημοκράτες βρίζουν Πακη, οι ΚΚΕδες βρίζουν Πακη, οι Χρυσαυγίτες βρίζουν Πακη, οι Ανελ βρίζουν Πακη. Αυτό ήταν ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ»

«Τον Πακη του 2008, τον ψεύτη της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, το βασιλιά των προσλήψεων και της στρέβλωσης του συντάγματος. Να τον χαίρεστε.»

«Ο Τσίπρας αναγνώρισε στον Πακη την υπεράσπιση Κανέλλη-Δούρου όταν ο ναζί Κασιδιάρης τους επιτέθηκε? ή μήπως τη δολοφονία Γρηγορόπουλου?»

«Πακη Θεέ πάρε την ΠΑΕ.»

«Αλέξη… Μετά τον Πακη άσε μας και στο ευρώ και τρέλανε μας τελείως όλους το έχεις τερματίσει…»

«Όταν έμαθα ότι ο Τσιπρας πρότεινε τον Πακη έμεινα Παυλόπουλος»

«Δεν έχετε δει ως τώρα τον Παυλόπουλο να τα παίρνει στο κρανίο κ να γίνεται χαμός, γι'αυτό τα λέτε αυτά. κ ούτε προς το μέλλον πρόκειται»

«Όταν ζορίσει πραγματικά η διαπραγμάτευση θα στείλουμε τον Προκοπη Παυλοπουλο»

«Μα τον Παυλόπουλο? Δηλαδή ο PtD πρέπει να είναι ό, τι πιο κοντά σε άγαλμα?»

http://www.sport-fm.gr/Επιμέλεια: Μαρίνα Μαντζαβινάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: