Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Σε κώμα και με μηχανική υποστήριξη η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Σε ιατρικό κώμα και με αναπνευστική υποστήριξη βρίσκεται η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν η οποία βρέθηκε από αναίσθητη από τον σύζυγό της σε μπανιέρα, σύμφωνα..
με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, 21 ετών, είχε χάσει τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα σε μια γεμάτη με νερό μπανιέρα. Την Μπράουν ανακάλυψε στην κατάσταση αυτή ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, ο οποίος κάλεσε αμέσως το κέντρο πρώτων βοηθειών, δήλωσε σε δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Ρόσγουελ, Λίζα Χόλαντ.
Ο Γκόρντον έκανε στην Μπράουν τεχνητή αναπνοή και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι παρείχαν στην 21χρονη τεχνικές πρώτων βοηθειών έως ότου κατέφθασε το ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
«Είναι ζωντανή και βρίσκεται στο νοσοκομείο», δήλωσε η Χολάντ χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν ή πως συνέβη το περιστατικό.
Τον Φεβρουάριο του 2012 η διάσημη τραγουδίστρια και μητέρα της Μπράουν, Γουίτνεϊ Χιούστον, βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια μπανιέρα σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και ενώ έπασχε από καρδιακές παθήσεις. Ηταν 48 ετών.
 © Provided by έθνος.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: