Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:Το μυστικό της δολοφονίας της Μαρίνας Κουκουλιάτακρυβόταν σε ένα γραπτό μήνυμα

Το μυστικό της δολοφονίας κρυβόταν σε ένα γραπτό μήνυματο μυστικό της δολοφονίας κρυβόταν σε ένα γραπτό μήνυμα.Η άτυχη Μαρίνα Κουκουλιάτα που αναζητούσαν οι συγγενείς της, δολοφονήθηκε με δύο ..
μαχαιριές στην καρδιά. Δράστης ο 33χρονος φίλος της που όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, τη σκότωσε ύστερα από έντονη λογομαχία.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου παρουσίασε τις εξελίξεις και το παρασκήνιο της άγριας δολοφονίας της όμορφης Μαρίνας από τον φίλο της.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος στην Κατερίνη και κατέγραψε καρέ- καρέ όσα διαδραματίστηκαν τη νύχτα της αποκάλυψης πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση της.

Για όσο καιρό οι συγγενείς της έψαχναν γεμάτοι αγωνία ένα σημάδι ζωής της, εκείνος παρίστανε το φίλο και στεκόταν στο πλευρό τους.

Η Αγγελική Νικολούλη βοηθώντας τις έρευνες των Αρχών δεν αποκάλυψε στην εκπομπή τη σημαντική πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη. ‘Ότι το μυστικό της δολοφονίας κρυβόταν σε ένα γραπτό μήνυμα…

Παρηγορούσε τη μητέρα του θύματος του...

Η εκπομπή βρέθηκε στο εγκαταλειμμένο κτίριο όπου ο δράστης είχε κρύψει κάτω από στρώματα το πτώμα της Μαρίνας.

Γείτονας που μίλησε στη ρεπόρτερ της εκπομπής δεν έκρυψε την έκπληξη του. Κανείς δεν μορούσε να φανταστεί ότι μέσα στο ακατοίκητο σπίτι κρυβόταν το άψυχο σώμα της κοπέλας.

Τραγική ειρωνεία. Οι συγγενείς της Μαρίνας περνούσαν συχνά από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της. Η μητέρα της λύγισε μπροστά στο φακό. Ο άνθρωπος που κάρφωσε την κόρη της στην καρδιά κι έκοψε το νήμα της ζωής της, πήγαινε στο σπίτι της δήθεν να της δώσει κουράγιο. Συμπαραστεκόταν στην αγωνία της και παρίστανε το φίλο.

Η αδελφή της Μαρίνας είχε έρθει στην «Τούνελ» να την αναζητήσει με την ελπίδα ότι θα την έβρισκε ζωντανή. Κατάλαβε όμως από τη ροή της εκπομπής πως κάτι κακό της είχε συμβεί.

Η Αγγελική Νικολούλη στην προσπάθεια της να βοηθήσει τις έρευνες των Αρχών δεν είχε αποκαλύψει τη σημαντική πληροφορία που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη. Ότι το μυστικό της δολοφονίας της Μαρίνας κρυβόταν σε ένα γραπτό μήνυμα που η ίδια έστειλε στον δολοφόνο της από το κινητό τηλέφωνο της μητέρας της.

http://www.madata.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: