Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜ ΒΑΘΜΟΛ

Σε ένα μέτριο παιγνίδι Τύρναβος και Πιερικός μοιράστηκαν βα;θμούς και εντυπώσεις. με το παιγνίδι να μένει στο 0-0. Μέτριο το ...
παιγνίδι με τον Πιερικό να αισθάνεται άτυχος απο το αποτέλεσμα, μετά απο τις κλασσικές ευκαιρίες που έχασε.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε καλύτερα στον αγνωνιστικό χώρο, πίεσε ψηλά την τοπική ομάδα και δημιούργησε την πρώτη πολύ καλή ευκαιρία στο 17 με συρτό σούτ του δραστήριου Μυστακίδη, που αποκρούστηκε δύσκολα απο τον τερματοφύλακα Πρίφτη, βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δέυτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ανέβασε λίγο τους ρυθμούς, προσπάθησε να πιέσει τον Πιερικό, χωρίς ουσία παρά μόνο με δύο ευκαιρίες (όχι κλασσικές) που δημιούργησε απο στημένες φάσεις.
Αντιθέτως ο Πιερικός είχε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες.
- Στο 50 λεπτό απο αριστερά ο Γιάννης Μυστακίδης πέρασε όμορφη μακρινή κάθετη μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας με παραλπηπτητον Δημήτρη Γιαννούλη που έκανε όμορφη κίνηση, έβαλε στην πλάτη τον αμυντικό, αλλάυπο πίεση σούταρε άουτ.
- Στο 59 λεπτό χάθηκε η πιό κλασσική ευκαρία του αγώνα απο τον Ελιομάρ.Ο Μυστακίδης ξεχύθηκε απο αριστερά μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσσαρε δίπλα στον Ελιομάρ που μόνος  χωρίς πίεση στο τέτατέτ με τον τερματοφύλακα Πρίφτη, σούταρε πάνω του.
- Στο 70 λεπτό ο Μυστακίδης πίεσε και έκλεψε την μπάλλα απο αμυντικό της τοπικής ομάδας και πάσσαρε με μία παράλληλη μπαλλιά προς τον Μανίκα, που ενώ έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα, δέν πρόλαβε την μπάλλα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Αυτές ήταν οι πιό καλές φάσεις σε ένα κατα τα άλλα μέτριο παιγνίδι.
- Ο Πιερικός με τις ευκαιρίες που έχασε, έχασε και την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο.
Απο τη ομάδα της Κατερίνης, πολύ καλή απόδοση είχε ο Χρήστος Αλεξίου, που για πρώτη φορά έπαιξε στην φυσική του θέση (του φόρ και όχι του πλάγιου επιθετικού), ο οποίος πάλεψε πολύ, κέρδισε τις μάχες στο ψηλό παιγνίδι, με αντιπάλους υψηλόσωμους αμυντικούς όπως ο Σαμαράς και ο Καραμανλής.
Πολύ καλή απόδοση κυρίως στον τομέα της δημιουργίας είχε ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Γιαννούλης που δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα σε αρκετές φάσεις.
Μαχητικός με πολλά τρεξίματα ο Γιώργος Μπουζούκης.
Σταθερός και γρήγορος στις αντιδράσεις του ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πατσογιώργος.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος, Στεργιανός, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Ποκόνγκ, Τσούκαλος.
Πιερικός (Μ. Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Σεντεμέντες, Ντόικιτς, Μυστακίδης, Τσιάρας, Γιαννούλης, Μπουζούκης, Ελιομάρ, Αλεξίου, Ντόσης

(το ρεποτάζ και η φώτο απο τη σύνταξη του http://kraxtis-gr.blogspot.gr)

δείτε το βίντεο του αγώνα...απο το aelole.gr

...

Τύρναβος-Πιερικός: Η συνέντευξη τύπου
Μίλτος Ζιάκας (βοηθός προπονητή Πιερικού): «Με το ξεκίνημα θα ήθελα να σας μεταφέρω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κ. Ζιώγα. Ένα έκτακτο γεγονός τον αναγκάζει να φύγει για το σπίτι του γι’ αυτό το λόγο και δεν παρευρίσκεται στη Συνέντευξη Τύπου.
Σε ότι αναφορά το παιχνίδι θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Ξέραμε την δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού Γνωρίζουμε ότι ο Τύρναβος κάνει την προσπάθεια του και έχει καλή ομάδα. Οι παίκτες που επιλέξαμε σήμερα με την προσπάθεια τους και την αγωνιστικότητα τους μας δικαίωσαν.
Αισιοδοξούμε ενόψει της συνέχειας και με την ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι στο πρωτάθλημα και θα μπορέσουμε να αποτελέσουμε και την έκπληξη. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Τυρνάβου και στον coach που κάνει μία μεγάλη προσπάθεια και νομίζω πως έχει την ικανότητα να αλλάξει αυτό που συμβαίνει τώρα στον Τύρναβο».
Γιάννης Σεντεμέντες (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Σήμερα ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι Ξέραμε πως θα έχουμε έναν αντίπαλο που θα ήθελε και αυτός την νίκη όπως εμείς. Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε με τον προπονητή μας με σκοπό να πάρουμε το αποτέλεσμα. Δεν το πήραμε, αλλά καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία. Εμένα προσωπικά με στεναχωρεί αυτό γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό και θέλουμε μόνο νίκη».(Πηγή: athleticlarissa)
 
Β΄ Εθνική-Βόρειος Όμιλος: Αποτελέσματα-Βαθμολογία-Επόμενη αγωνιστική
Δείτε τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League, την βαθμολογία καθώς και το πρόγραμμα της αγωνιστικής.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική της Football League
Βόρειος όμιλος
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014
Ηρακλής-Εθνικός Σερρών 0-0
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014
Ζάκυνθος - Αναγέννηση Καρδίτσας 5-1
Αιγινιακός - ΑΕΛ 0-1
Απόλλων Καλαμαριάς – Φωκικός 0-0
Τύρναβος-Πιερικός 0-0
Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014
18:00 Λαμία - Ολυμπιακός Βόλου OTE Sport
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας
Βαθμολογία
Βόρειος όμιλος

1. Λαμία  16
2. Ηρακλής 16
3. Ζάκυνθος 16
4. ΑΕΛ 13
5. Ολυμπιακός Βόλου 10
6. Αιγινιακός 7
7. Αναγέννηση Καρδίτσας 7
8. Αγροτικός Αστέρας 7
9. Απόλλων Καλαμαριάς 5
10. Πιερικός 5
11. Εθνικός Σερρών 4
12. Φωκικός 3
13. Τύρναβος 3
Επόμενη 8η αγωνιστική
Ζάκυνθος-Λαμία
Ολυμπιακός Βόλου-Τύρναβος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής
Πιερικός-Αιγινιακός
Εθνικός Γαζώρου-Απόλλων Καλαμαριάς
Φωκικός-Αγροτικός Αστέρας
Ρεπό: ΑΕΛ  (ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: