Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Νίκη ο Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 (photos) βιντεο βαθμολογίες

Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 (photos) | onsports.gr 
Πιερικός-Αγροτικός Αστέρας 1-0 (photos). Με το εύστοχο πέναλτι του ΜΑΝΙΚΑ, ο Πιερικός κέρδισε 1-0 τον ουραγό Αγροτικό Αστέρα.  Ήταν...
η πρώτη νίκη για την ομάδα της Πιερίας, στο φετινό  πρωτάθλημα, που έφθασε τους τέσσερις βαθμούς. Αντίθετα ο Αγροτικός Αστέρας,  έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.



Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν μέτριο και χωρίς πολλές φάσεις.  Οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα μετόπισθεν  και δύσκολα έβγαιναν στην επίθεση. 



Ο Αγροτικός μπήκε δυνατά, και προσπάθησε να αιφνιδιάσει.  Μόλις στο 8' ο Καρακατσάνης χάνει τεράστια ευκαιρία βρέθηκε τετ τα τετ με τον Πατσιογέωργιο, αλλά ο τελευταίος με υπερένταση έσωσε την εστία του  .



Στο 15 0 Μανίκας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μυστακίδη, το διαγώνιο συρτό σουτ του τελευταίου όμως μέσα από την περιοχή και αριστερά, στο ύψος του πέναλτι, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ταταρίδη.



 Η συνέχεια, ήταν μέτρια καθώς δεν δημιουργήθηκε, ούτε καν υποψία ευκαιρία. Σχεδόν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι, πήραν κεφάλι στο σκορ.



Μολις στο 48, ο Μυστακίδης, έκλεψε την μπάλα απο αμυντικό, προσάθησε να τριπλάρει τον τερματοφύλακα και ανατράπηκε από το τον Ταταρίδη και ο Φωτιάδης υπέδειξε το καταφανές πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανίκας που νίκησε τον Ταταρίδη κάνοντας το 1-0 για τον Πιερικό.



Στο 54', ο Αστέρας έφθασε κοντά στην ισοφάριση. Ο  Πέεφ εκτέλεσε φάουλ ο Πατσιογεώργος  άλλαξε τη πορεία της μπάλας και αυτή προσέκρουσε στη συμβολή των δοκαριών!



Στο 72', η σειρά του Πιερικού να απειλήσει. Ο Μάρκοβιτς  βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, σούταρε, από το ύψος της περιοχής και ο Ταταρίδης απομάκρυνε με δυσκολία .



Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πατσιογεώργος, Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Μάρκοβιτς, Μανίκας  (87' Σταματής), Γιαννούλης (81' λ. τ. Κρουσταλέλης), Μυστακίδης (78' Αλεξίου) , Μπουζούκης, Νικολίτσης.



Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Χατζηλάδης, Κώτσιας (82' Παλάσκας),Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (60' Καθάριος), Βελλίνης, Κρυστάλλης (46' Μίλιτς) , Πέεφ, Καρακατσάνης.



Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)



Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Βάντσης (Δράμας


onsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: