Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ, ΑΛΛΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiRQWtKJLuR3Zi1VXxLTn9PTf9M6zXCPFByHPZBvcxm_XbK3qDtwSyO-D0uoteqWYnsOOPt2gtDHK-bn55SXPY3gfKDjnvVL5cac1pWw7XWhpwwaL6RsBj89QaMPguZHkFs0jHY5qoF2pE/s1600/P8134023.JPG 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ,ΕΙΧΕ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1.Μετά απο..
ένα παιγνίδι που είχε διαφορετική εξέλιξη, αφού ο Πιερικός προηγήθηκε, τελικά ο Τύρναβος κατάφερε να νικήσει με 2-1 και να πάρει την προκριση για την επομενη φάση του κυπέλλου.
Να θυμίσουμε ότι ο Πιερικός ήταν με την πλάτη στον τοίχο απο τον πρώτο παιγνίδι, αφού ο Τύρναβος είχε πάρει τη νίκη στο γήπεδο του Λιτοχώρου με 0-1.
Στον αγώνα της Λάρισας, ο Πιερικός ξεκίνησε αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα.Επαιξε καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Ευτύχησε να έχει στις τάξεις της τον Γιάννη Μυστακίδη έναν ποδοσφαιρστή που όσο αγωνίστηκε (70 λεπτά), έδωσε άλλη ποιότητα και ορμή στην ομάδα.Μάλιστα στο 35 λεπτό του αγώνα με προσωπική ενέργεια κέρδισε πέναλτυ, το εκτέλεσε εύστοχα ο Μάρκοβιτς και ο Πιερικός προηγήθηκε με 0-1 ισοφαριζοντας το σκόρ του πρώτου αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά, φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη,αφού όπως ήταν το σκόρ έστελνε τις ομάδες στην παράταση.
Ο Πιερικός άντεξε μέχρι το 75 λεπτό, οπότε και ισοφαρίστηκε
με κεφαλιά του Σολφερίνο που έφερε το ματς στα ίσα  (1-1) , σκόρ που έδινε την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλίας.
Το κερασάκι στην τούρτα του Τυρνάβου προστέθηκε με το γκόλ του Τσούκαλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που ολοκλήρωσε την ανατροπή και «κλείδωσε» την πρόκριση για τους Λαρισαίους.
Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σαμαράς, Καραμανλής, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Γεωργίου, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ότα, Σολφερίνο, Τσούκαλος
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Μάρκοβιτς, Ελιομάρ, Μανίκας, Μυστακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: