Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δωτιέας-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3 - Σόου Καραγκούνη - Φώτο

 
Δωτιέας Αγιάς-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 0-3 Έμεινε με 10 και έκανε το ντέρμπι περίπατο.Γνώρισε βαριά ήττα (0-3) από τον Αχιλλέα ..
Νεοκαισάρειας  και προβλημάτισε.
Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Δωτιέας Αγιάς στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Το τελικό 0-3 δεν αφήνει περιθώρια για πολλά λόγια, με την ομάδα της Λάρισας να μην καταφέρνει να κάνει καλό ξεκίνημα στο «σπίτι» της.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το παιχνίδι μπορούσε να ξεκινήσει ιδανικά για την ομάδα της Αγιάς, αν ο Πετρουζέλης ευστοχούσε από τα 11 βήματα στο 11’ αφού η ομάδα του είχε κερδίσει πέναλτι και μάλιστα η αντίπαλη ομάδα έμεινε και με παίκτη λιγότερο!
 
Παρόλα αυτά μάλλον οι φιλοξενούμενοι επηρεάστηκαν θετικά από αυτή την εξέλιξη ενώ σε καμία περίπτωση το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου δεν έδειξε να μπορεί να γυρίσει το ματς!
Πολλά λάθη στην άμυνα, ενώ και στη μεσαία γραμμή δεν υπήρχε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Επιθετικά η ομάδα έδειχνε να μην πατάει καλά και γενικά και οι αλλαγές από τον πάγκο δεν βοήθησαν.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς υπήρχε εκνευρισμός (αδικαιολόγητος) από τους γηπεδούχους και αρκετός άγχος που σίγουρα δεν βοήθησε την ομάδα της Αγιάς να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Αυτή η ήττα θα πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να αλλάξουν όλα από την επόμενη αγωνιστική. Αξίζει να αναφέρουμε πως παρά την ήττα και την πίκρα του κόσμου, όλοι στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα.
Το φιλμ του αγώνα
11’ Ο Τασίδης ανατρέπει τον Κράββαρη, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Πετρουζέλης όμως στέλνει την μπάλα άουτ.
13’ Σουτ μακρινό του Ουέλινγκτον η μπάλα άουτ.
21’ Ο Μακράκης έκανε τη σέντρα, τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Σταυράκης.
22΄Από φάουλ της Νεοκαισάρειας, κεφαλιά ο Καραγκούνης η μπάλα στο δοκάρι.
32’ Φάουλ ο Κοτσιαρίδης, η μπάλα λίγο άουτ.
50’ Αδράνεια στην άμυνα της Αγιάς, ο Καραγκούνης με ωραίο σουτ από πλάγια δεξιά κάνει το 0-1.
65’ Μακρινό σουτ του Καραγκούνη η μπάλα στο δοκάρι.
71’ Από πλάγιο, ο Καραγκούνης με σουτ κάνει το 0-2.
93’ Ο Παυλίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταυράκη, ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Αγιάς και έτσι έγινε το 0-3.
Διαιτητική τριπλέτα: Δραγάτης, Χριστάκογλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής).
Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Χότζα (31’ Σωτηρόπουλος), Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Ντακούλας (58’ Λεμά), Κουβελάς, Ουέλινγκτον, Πετρουζέλης, Τσιρογιάννης (84’ Γούτος), Κράββαρης.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίδης, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Τσαγκαράκης, Καραγκούνης, Γασπαράτος (68’ Ραπτόπουλος), Κοτσιαρίδης (75’ Παυλίδης), Μακράκης (90’ Νάκας).

Δωτιέας-Αχιλλέας: Οργίασε ο Καραγκούνης (φώτο)































ΠΗΓΕΣ:http://pieriasport.blogspot.gr & http://athleticlarissa.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: