Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πυρσός Γρεβενών 2-0 .ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πυρσός Γρεβενών 2-0 Καθαρό τρίποντο.Χωρίς να πιάσει την μεγάλη του απόδοση ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει ..δίκαια το τρίποντο απέναντι στον «σφιχτό» και διαβασμένο Πυρσό Γρεβενών.





Το πρώτο μέρος πέρασε χωρίς να καταγραφούν κάποιες μεγάλες φάσεις, με τις δυο πλευρές να προσέχουν τα νώτα τους και να βγαίνουν στις αντίπαλες εστίες μόνο με μακρινές μπαλιές.



Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 47΄ο Παυλίδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Κοσμίδη κερδίζοντας πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ του Μακράκης που ήταν και ο κορυφαίος των γηπεδούχων.

Στο 82΄ο Ραπτόπουλος είχε ψιλοκρεμαστό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι της φιλοξενούμενης ομάδας για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 ο Νάκας με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή της Γρεβενιώτικης ομάδας.






Καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου απο Πέλλα. Βοηθοί του ο Δημόπουλος απο την Φλώρινα και ο Τζιουβάρας απο την Κοζάνη.



Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης, Καραγκούνης, Γασπαράτος (46΄Νάκας), Κωτσιαρίδης (80΄Ραπτόπουλος), Μακράκης.




Πυρσός Γρεβενών (Γιώργος Γεωργιάδης): Κοσμίδης, Δημητριάδης, Μπόζιαρης, Λάλος Θ., Κυριακίδης, Τσιώτσος, Τζερεμές (58΄ Καρράς), Χαραλαμπίδης, Λάλος Π. (80΄Αποστολίδης), Κιοσέογλου, Παπακώστας (72΄Δούμας)


 

Πιερικός- Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2 σε φιλική συνάντηση.Ένα γκολ του Βουτσιά στο 25΄και ένα ακόμη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουντούρη, έκριναν την φιλική αναμέτρηση του Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης ανάμεσα στον Πιερικό και την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι και καλύτεροι στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να προηγηθούν και 0-2.
Στη συνέχεια η ομάδα της Πιερίας ισορρόπησε, δημιούργησε φάσεις τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε με αποτέλεσμα να χάσει.
Ο Πιερικός αγωνίσθηκε με τους Πατσιογιώργο, Λαμπάκη, Νικολίτση, Ντόικιτς, Κοντσίδη, Τσιάρα, Σπάσιτς, Μυστακίδη, Μάρκοβιτς, Ελιομάρ και Σταματή.
Έπαιξαν και οι Παπατολίκας, Κοντούλης, Γιαννουλης, Κατσιαμήτας, Καρτσαμπάς Χρ., Παλιάτσιος, Μπουζούκης και Κόιτς.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πυρσός Γρεβενών: Η συνέντευξη τύπου (βίντεο)

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη τύπου του αγώνα της Νεοκαισάρειας, μετά τη νίκη του τοπικού Αχιλλέα επί του Πυρσού Γρεβενών.

=====================


Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Πυρσός Γρεβενών (φώτο)
















































Δεν υπάρχουν σχόλια: