Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πιερικός-Ηρακλής 1-0 Σαν σε πρωτάθλημα... βίντεο φωτο


Πιερικός-Ηρακλής 1-0 Σαν σε πρωτάθλημα...Δυνατό τέστ επιπέδου Β΄εθνικής κατηγορίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, με τους παίκτες..
του Πιερικού να βγαίνουν νικητές στις περισσότερες «μονομαχίες» απέναντι σε αυτούς του Ηρακλή και στο τέλος να παίρνουν και την «φιλική» νίκη με 1-0.
Το παιχνίδι είχε πολλές κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα λόγω των πολλών, σκληρών πολλές φορές μαρκαρισμάτων των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.
Ο Ηρακλής είχε καλύτερη αλλά άκαρπη κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ο Πιερικός που έπαιξε κλειστά και με αντεπιθέσεις, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του "Γηραιού" και ήταν παθιασμένος για το αποτέλεσμα, το οποίο και τελικά πήρε.
Στο 15΄ξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Μανίκα με το εξωτερικό, η μπάλα στο δοκάρι του Χουάντερσον.
Ο Μανίκας μετά από άστοχη έξοδο του Χουάντερσον, πιάνει ένα δυνατό σουτ εντός περιοχής και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βραζιλιάνου στο 19ο λεπτό του πρώτου μέρους.
Πολύ καλή συνεργασία Τσιλιανίδη-Λουκίνα στο 55΄, ο τελευταίος απέφυγε τον Ντόικιτς, πλάσαρε τον Παπατολίκα, η μπάλα πέρασε άουτ.
Χτύπημα εκτός φάσης του Κοντούλη (μπήκε πριν από δύο λεπτά) πάνω στον νεαρό Καλφούντζο, το οποίο προκαλεί την έκρηξη των παικτών και του πάγκου του Ηρακλή. Όλοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο, με τον διαιτητή να αποβάλλει τον παίκτη του Πιερικού με κόκκινη κάρτα.
Αψιμαχίες μεταξύ των παικτών στο κέντρο του γηπέδου. Αποχωρεί υποβασταζόμενος ο 16χρονος μέσος.
Έξαλλος ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήγε προς το μέρος του διαιτητή, που έχει αφήσει το πολύ σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων σε όλο το παιχνίδι.
Διαιτητής ήταν ο Μαντάκης με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Κελεσίδη, όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσογιώργος (46′ Παπατολίκας), Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντζίδης (65′ Νικολίτσης), Ντόσης, Ελιομάρ (61′ Κόιτς), Σπάσιτς (70′ Παλιάτσος), Κατσιαμίτας (46′ Μιχαηλίδης), Μυστακίδης (61′ Μάρκοβιτς), Μπουζούκης (74′ Μουλτσάν), Μανίκας (85′ Κοτούλης).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80′ Μουχάλης), Βαλεριάνος (61′ Σαραμαντάς), Μπαρτολίνι (17′ Τόσκας) (81′ Στεφανίδης), Τόσκας (79′ Σμίλτος), Ιντζόγλου (46′ Τσιλιανίδης), Πουρτουλίδης (75′ Κυριακίδης), Ρομάνο (64′ Ζιαμπάρης), Πασάς (46′ Καλφούντζος), Κάσσος (46′ Σιατραβάνης), Λουκίνας (70′ Ζαμπάζης).
 Πιερικός-Ηρακλής 1-0 Φάσεις και γκολ (βίντεο)
Δείτε φάσεις και γκολ απο το νικηφόρο με 1-0 παιχνίδι του Πιερικού επί του Ηρακλή στην Κατερίνη.



 Πιερικός-Ηρακλής: Δείτε βίντεο με τη διακοπή, τα...Γαλλικά και τα σπρωξίματα (2 βίντεο)
Δείτε τι συνέβη κατά τι διάρκεια της διακοπής του αγώνα στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης.


Ο Κοντούλης παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο μαρκάρισμα επάνω στον Καλφούτζο, ο νεαρός υποβασταζόμενος αποχωρεί απο τον αγωνιστικό χώρο και τα σπρωξίματα με τα ...Γαλλικά στο γήπεδο, έχουν πάρει τη θέση του...ποδοσφαίρου.


http://pieriasport.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: