Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Παλαίμαχοι Πιερικού: «Έκραξαν» ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ..

Παλαίμαχοι Πιερικού: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση. «Έκραξαν» ΠΑΕ και Ερασιτέχνη οι Παλαίμαχοι. Σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα..
και με συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές τεσσάρων γενεών της μεγάλης οικογένειας του Πιερικού, ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κατερινιώτικης ομάδας πραγματοποίησε στα γραφεία του τη Γενική Συνέλευση και την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του.
Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλο τραπέζι με τη συνοδεία Ελληνικής Λαϊκής μουσικής στην οποία πρωταγωνίστησε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πιερικού Στάθης Παρουσιάδης.
 

Ειπώθηκαν πολλά για την περίοδο που μεσολάβησε από την προηγούμενη γενική συνέλευση του συλλόγου καθώς και για την πορεία και την εικόνα του σημερινού Πιερικού που όπως είπαν με ένα στόμα οι Παλαίμαχοι του συλλόγου, δε θυμίζει σε τίποτα εκείνο το ένδοξο σωματείο που τίμησε την Πιερία και τους κατοίκους της εκείνα τα όμορφα χρόνια κατά τα οποία άνθισε το «μαραμένο» πιά ποδόσφαιρο του ιστορικού Πιερικού.


Έγινε αναφορά στην απουσία του Παρασκευά Πορτοκαλίδη του πρόσφατα ταξίδεψε στη Γειτονιά των Αγγέλων να συναντήσει την υπόλοιπη Αθάνατη παρέα των Πιερικών Αστέρων ενώ πολύ αρνητικά και επικριτικά σχολιάστηκε η επιεικώς απαράδεκτη απουσία της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Πιερικού από την κηδεία του τεράστιου «Παρά» εκείνου του Μεγάλου Πιερικού.



<<Γράφει καθημερινά αρνητική και ντροπιαστική ιστορία αυτός ο σημερινός ανύπαρκτος Πιερικός>> έλεγαν στα «πηγαδάκια» τους οι τεράστιοι παίκτες της δεκαετίας του 60΄και του 70΄ που ήταν εκεί και κάποιοι από αυτούς πήραν τον λόγο και τόνισαν πως πρέπει να βγούν ανακοινώσεις προς τον κόσμο οι οποίες να παρουσιάζουν την γνώμη και την άποψη των Παλαιμάχων για την σημερινή απαξιωτική και ντροπιαστική εικόνα του Πιερικού.

Τα νέα μέλη του Δ.Σ. θα ανακοινωθούν μετά το καθιερωμένο μεταξύ τους συμβούλιο και την κατανομή των  αξιωμάτων.
ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: