Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Οι προπονητές των ομάδων τη νέα χρονιά

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Οι προπονητές των ομάδων τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.Σιγά σιγά αρχίζει να ολοκληρώνεται ο χάρτης των ομάδων της Β΄..
κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας όσον αφορά τους προπονητές που θα καθήσουν στους πάγκους των ομάδων την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.
Να δούμε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει με τους συλλόγους και θα κρατήσουν στα χέρια τους το αγωνιστικό κομμάτι των ομάδων:
 
 Ο Άρης Κοκκινοπλιτών ανακοίνωσε τον Ηλία Μποταΐτη. Τον παίκτη προπονητή που οδήγησε την περασμένη περίοδο με επιτυχία τους Διόσκουρους στην Α΄ κατηγορία της τοπικής μας ένωσης.

Στην Ελπίς Ανδρομάχης υπάρχει μια ασταθής κατάσταση προς το παρόν η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα κατέβει στο πρωτάθλημα, με ποιόν προπονητή στον πάγκο της κλπ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πλέον ο σύλλογος δε διοικείται από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Γιάννη Νταντάμη. Προσεχώς οι ανακοινώσεις θα μας ενημερώσουν για τα νεώτερα…
 
Η Πίνδος του Άνω Αγιάννη σύμφωνα με πληροφορίες μας δε θα κατεβάσει και φέτος ομάδα. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής και χωρίς νεώτερη ενημέρωση μας, θα γίνουν αγώνες μπαράζ από τις ομάδες που τερμάτισαν υψηλότερα στην Γ΄κατηγορία (τους δυο ομίλους) για να ξέρουμε ποια ομάδα θα αναπληρώσει το κενό της.
Για όποια εξέλιξη και με δική μας επιφύλαξη στο όλο θέμα, σύντομα θα υπάρξει ευστοχότερη εκτίμηση.
 
Στον Ταύρο Ελάφου επέστρεψε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος μετά από μια πετυχημένη πορεία με την ομάδα της Δόξας Μοσχοχωρίου. 

Για τη Δόξα δεν έχουμε ακόμη ενημέρωση και μόλις υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, θα τη γνωστοποιήσουμε.

Στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης έχει ανακοινωθεί ο Στέφανος Ταβουκτσής ο οποίος από τον Εθνικό Κατερίνης θα συνεχίσει φέτος στον σύλλογο της Νέας Ζωής.

Στον Όλυμπο Βροντούς ο Γιάννης Κωνσταντινίδης θα έχει την οργάνωση στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και αναμένεται με ενδιαφέρον ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς αφού οι πληροφορίες μας μιλάνε για πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Δεν αλλάζει κάτι στην Αναγέννηση Σβορώνου που θα συνεχίσει την πορεία της με τον Γιώργο Τριανταφύλλου (Πουθενάς) στον πάγκο της και για την επόμενη χρονιά στη β΄κατηγορία.

Στον Ατρόμητο Κατερίνης ο Σταύρος Ζουγκουρίδης θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα παιδιά τα οποία είτε προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου είτε θα αποκτηθούν από κάποια άλλη ομάδα. Μια συνταγή η οποία μελλοντικά θα αποδώσει και ήταν αυτή η οποία ακολουθήθηκε και από τον Μπάμπη Μουστακίδη.

Ο Κώστας Μυστακίδης φαίνεται να συνεχίζει το έργο του στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου με κύριο στόχο την αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν την διάθεση την ποιότητα και την προοπτική να παίξουν σε υψηλό επίπεδο ποδόσφαιρο.

Δε φαίνεται να αλλάζει κάτι και στον Δία Δίου που με την ίδια τεχνική ηγεσία υπο την επίβλεψη του Μάκη Βαϊνά θα συνεχίσει να δίνει προβάδισμα σε παιδιά της εκεί περιοχής με προσθήκες έμπειρους παίκτες που θα τα κατευθύνουν.

Ο Διγενής Αλωνίων επιστρέφει στη β΄κατηγορία με τον Λάκη Αλεξιάδη στον πάγκο του με τον οποίο άλλωστε κέρδισε και την άνοδο και με προσδοκίες για μια καλή χρονιά τη φετινή περίοδο.

Στον Παύλο Μελά Κονταριώτισσας ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αποτελέσει και φέτος τον άνθρωπο που θα τρέξει τα αγωνιστικά θέματα της ομάδας και θα καθήσει στον πάγκο του συλλόγου.

Στον Ορφέα Φωτεινών ο Βασίλης Βλάγκας θα συνεχίσει το έργο του μετά την πετυχημένη πορεία ανόδου και την κατάκτηση της μια από τις δυο θέσεις που έφεραν τον σύλλογο στην β΄ κατηγορία.


Δεν έχουμε πληροφόρηση για τον Αριστοτέλη Καταχά και τον Πιερικό Αστέρα Κ. Αγιάννη αλλά σύντομα θα ενημερωθούμε και για τις ομάδες αυτές που επιστρέφουν απο διαφορετικές κατηγορίες  στο Β΄τοπικό της ένωσης μας.
πηγη:http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: