Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΗΠΑ: έξι νεκροί απο πυρά ενόπλου στο Χιούστον

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο προάστιο Σπρίνγκ στο Χιούστον του Τέξας από πυρά ενόπλου μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα..
ενημέρωσης, επικαλούμενα τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Ο διαδικτυακός τόπος της εφημερίδας Houston Chronicle, επικαλούμενος επίσημες αστυνομικές πηγές μετέδωσε ότι επτά άτομα πυροβολήθηκαν και ότι τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν από τα πυρά του ενόπλου.
Το μακελειό συνέβη σε μια κατοικημένη περιοχή στο προάστιο Σπρίνγκ περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον. Ο δράστης δεν έχει συλληφθεί και η αστυνομία σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα τον έχει εγκλωβίσει λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από τον τόπο της τραγωδίας.
Εικόνες από live streaming που μετέδωσε το τοπικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο KTRK εμφάνισαν ένα μικρό αυτοκίνητο να κινείται ανάμεσα σε δύο φορτηγά με περίπου δώδεκα οχήματα της αστυνομίας να το ακολουθούν. Ο σερίφης Ρον Χίκμαν επικεφαλής της αστυνομίας στην κομητεία όπου έγινε το μακελειό αναμένεται να προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου αργότερα μέσα στην ημέρα.
Τα κίνητρα του δράστη δεν είναι γνωστά ούτε εάν είναι συγγενικό πρόσωπο με τα θύματα, όπως αναφέρουν κάποια μέσα ενημέρωσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, REUTERS, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια: