Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ λυγίζοντας τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, χάρη σε γκολ του Καράσκο στο 43' και τον έπιασε στη βαθμολογία – Χάνει το.... όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ ο «Δικέφαλος του Βορρά».
Οι γηπεδούχοι αν και δεν ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν με υπέροχη κεφαλιά «ψαράκι» του Καράσκο. Αυτό ήταν το ενδέκατο γκολ του επιθετικού των Αρκάδων στο φετινό πρωτάθλημα.
Στον αντίποδα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, για ένα ακόμα παιχνίδι έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή και πλέον χάνει όπως όλα δείχνουν τις ελπίδες του για κατάληψη της πρώτης θέσης στην ειδική διαδικασία που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο δυνατός αέρας επηρέασε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών οι οποίοι στην πρώτη μισή ώρα προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Από την άλλη η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ευτύχησε στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο 43ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Καράσκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν όπως συνηθίζουν πολύ επιθετικά και απείλησαν σε 2-3 περιπτώσεις, αλλά δεν κατόρθωσαν να ανατρέψουν ένα ακόμα εις βάρος τους αποτέλεσμα.
Πλέον Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς με μία αγωνιστική να απομένει για τη λήξη των πλέι οφ κι όλα δείχνουν ότι στην τελευταία «στροφή» οι δύο αντίπαλοι θα παλέψουν για να πάρουν τη δεύτερη θέση στη διαδικασία, που θα τους στείλει απευθείας στα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους του Europa League.
Πηγή: onsports.gr