Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΘΕΜΑ: «Στις 18 και στις 25 Μάη ψηφίζουμε για ν' αλλάξουμε την διοίκηση της περιφέρειας»

http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20091110/low/assets_LARGE_t_420_6963215.JPG
Προσκλητήριο στην μεγαλύτερη πολιτική ομάδα του εκλογικού σώματος, τους δημοκρατικούς και κομματικά άστεγους πολίτες, απεύθυνε  από την κεντρική πλατεία των Γιαννιτσών ο Μάρκος Μπόλαρης, «Συμμετέχουμε στις εκλογές αυτές με βαθύτατο αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης επειδή ο τόπος έχει τις.....
προϋποθέσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να αλλάξει πορεία. Πρέπει να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο, για τα παιδιά μας.» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της ανοιχτής ομιλίας του.
 Ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε πως απευθύνετε στους μικρομεσαίους που σηκώνουν το βάρος της κρίσης και βιώνουν την απαξίωση των δυο πρώην μεγάλων κόμματων. Τους κάλεσε να συμμετέχουν στην αλλαγή του ορίζοντα στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. " Στις 18 και στις 25 Μάη ψηφίζουμε για ν' αλλάξουμε την διοίκηση της περιφέρειας που δηλώνει αναρμόδια για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου και του κρυπτόμενου Περιφερειάρχη που έχει ακυρώσει όλες τις συζητήσεις στα ΜΜΕ.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης  εξαπέλυσε  σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τόνισε ότι στις εκλογές πρέπει να σταλεί σαφές μήνυμα απέναντι στην υφεσιακή πολιτική που επιβάλλει η γερμανική δεξιά. Πολιτική που διαλύει την παραγωγική βάση και θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή.«Οι επιλογές όλων μας είναι κρίσιμος ρυθμιστής της αναπτυξιακής πορείας και  του μέλλοντος της περιοχής. Με την ψήφο μας παρεμβαίνουμε άμεσα και δραστικά για να αλλάξει η απαράδεκτη  σημερινή κατάσταση, που θέλει την  πιο πλούσια περιοχή της Ελλάδας να «χτυπιέται» από την ανεργία, τη γραφειοκρατία, τις άτολμες πρωτοβουλίες και την έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας. Θεμελιώνουμε την προοπτική και την ελπίδα στον τόπο, για να βρει πραγματική έκφραση ο πολίτης, να ενεργοποιηθεί  και να ξαναβρεί ζωτικό χώρο η νεολαία που ασφυκτιά από την έλλειψη οράματος για τον τόπο.» τόνισε ο κ. Μπόλαρης, ενώ κάλεσε τους πολίτες να δώσουν μια ισχυρή εντολή στον ίδιο και τους υποψηφίους της  ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», για ν’ αλλάξει ο ορίζοντας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «   Είμαστε ενεργοί, δημοκρατικοί πολίτες που έχουμε άποψη για τον τόπο, που έχουμε βούληση και θέλουμε να την κάνουμε πολιτική πράξη, για να κρατήσουμε τα παιδιά στον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: