Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Δ.Σ. της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου «Πιερίδες Μούσες» κ. Παρασκευή Ζιώγα. Με επιστολή της που έστειλε στα μέλη του Δ.Σ. και στα μέλη του Συλλόγου εξηγεί τους λόγους της παραίτησής της

http://www.womensports.gr/images/Pierides-Mouses.-logo.png 
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013
Η επιστολή της κ. Ζιώγα
Αξιότιμοι Κύριοι Σύμβουλοι αξιότιμα μέλη του συλλόγου αγαπητές αθλήτριες
Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα δέχομαι προκλητικές, προσβλητικές, ύπουλες, αναίτιες.... και κυρίως κακόβουλες επιθέσεις από μέλη του συμβουλίου αλλά και από τον προπονητή του συλλόγου που προσβάλλουν και θίγουν τόσο το θεσμό του προέδρου όσο και έμενα προσωπικά , αλλά περισσότερο από όλα θίγουν το κύρος του σωματείου που με τόσο κόπο και μόχθο υπηρετούμε .
Το αποκορύφωμα όλων αυτών των ενεργειών ήταν η πρόταση μομφής που έγινε με ύπουλο τρόπο από μέλη του συμβουλίου προς το πρόσωπό μου στην πρόσφατη έκτακτη συνεδρίαση , εδώ πρέπει να τονίσω το γεγονός ότι η εν λόγω συνεδρίαση ήταν παράτυπη και παράνομη τόσο ως προς την σύγκλισή της όσο και στον τρόπο που έλαβε τις αποφάσεις της καθώς παραβιάστηκαν με το ποιο βάναυσο τρόπο βασικά άρθρα του καταστατικού και συνεπώς η απόφασή που λήφθηκε είναι νομικά άκυρη , αλλά και ηθικά απαράδεκτη. Δεν θα επιμείνω όμως στο τυπικό της υπόθεσης καθώς κατ’ επανάληψη και με τα επιτάσεως είχα ζητήσει να αναλάβει το προεδρικό αξίωμα κάποιος άλλος σύμβουλος αλλά όλοι είχαν αρνηθεί επικαλούμενοι αδυναμία τέλεσης των καθηκόντων του προέδρου. Δημιουργούνται όμως εύλογα ερωτήματα για την σκοπιμότητα της ενέργειας αυτής που παραπέμπουν σε σκοπιμότητες που δεν θα ήθελα να αναφέρω για να μην δημιουργήσω περισσότερα προβλήματα.
Η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί , χωρίς να φέρω ευθύνη, έχει ρίξει το σύλλογο στο τέλμα της εσωστρέφειας με αποτέλεσμα να πλήττεται η ορθή λειτουργία του συλλόγου και να αποπροσανατολίζεται από τους πραγματικούς στόχους που όλοι μαζί θέσαμε και αποφασίσαμε να πετύχουμε μετά τις πολύ πρόσφατες εκλογές και δείχνει στον φίλαθλο και φίλο κόσμο που μας ακολουθεί και μας στηρίζει ότι δεν μας ενδιαφέρει αποκλειστικά το καλό και η πρόοδος του συλλόγου μας αλλά οι προσωπικοί εγωισμοί και επιδιώξεις
Για τους παραπάνω λόγους παραιτούμαι από το αξίωμα του προέδρου και από μέλος του συμβουλίου
Τελειώνοντας δηλώνω ότι πίστη μου είναι ότι όλοι είναι απαραίτητοι στην κοινή μας προσπάθεια και δεν περισσεύει κανείς, η ενότητα και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητη, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε δεν είναι δυνατόν κανείς μόνος του ή με την βοήθεια λίγων να φέρει σε πέρας την αποστολή της διοίκησης ενός ερασιτεχνικού σωματείου που βασίζεται περισσότερο στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων για το άθλημα και στην διάθεση για εθελοντική προσφορά και λιγότερο στην οικονομική ευμάρεια.
Επίσης παρακαλώ τις αθλήτριες που απαρτίζουν το ποιο ζωντανό κομμάτι του συλλόγου να μείνουν μακριά από όλα αυτά και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη άνοδος στην β’ κατηγορία του πανελληνίου πρωταθλήματος γυναικών.
Με εκτίμηση και ευχές για την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: