Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αιγινιακός 2-3 "Μίλησαν" τελευταίοι οι παίκτες του Αιγινιακού

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

 Στη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Αιγινιακός, μετά τη... δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών με 2-3 στην παράταση του σημερινού νοκ άουτ αγώνα για την πρώτη φάση.

 Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα πήρε την πρόκριση στο 115' της παράτασης χάρη στο γκολ του Ζούρκου και θα είναι ο αντίπαλος της γιαννιώτικης ομάδας στην επόμενη φάση.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών προηγήθηκε στο σκορ στο 6' με τον Μοσχάκη αλλά ο Αιγιανιακός απάντησε άμεσα στο 7' με γκολ του Μιλόσκοβιτς.

 Στο 69' η ομάδα της Πιερίας πήρε το προβάδισμα με γκολ του Καρακατσάνη στο 69' αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Γιανκούλιτσα στο 78'.

Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου ο Ζούρκος στο 115' χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Αιγινίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Αιγινιακό σε διπλούς αγώνες με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στους "Ζωσιμάδες" 25 ή 26 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός 30 ή 31 Οκτωβρίου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλέξης Αλεξίου): Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Κουρούπης, Παλάσκας, Τσιάμης, Μπαξεβάνος, Ιβανίδης, Γιανκούλιτσα, Καράμπελας, Μοσχάκης, Χαρμάνας.

Αιγινιακός (Γιώργος Χατζάρας): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Πετκάκης, Δήμου, Μιλόσκοβιτς, Χατζής, Γκατζολάρι (46' Φαμπίνιο), Ζούκος, Μιτρόφ, Σικμιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: