Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Δυστύχημα σε θεματικό πάρκο της Αργεντινής

Το θεματικό πάρκο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα (φωτ:La capital)

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013
Δύο αδελφές- 12 και 14 ετών-έχασαν τη ζωή τους και άλλα επτά άτομα τραυματίστηκαν όταν έσπασε η ρόδα σε θεματικό πάρκο στην πόλη Ροζάριο της Αργεντινής ενώ τα...
παιδιά βρίσκονταν σε ύψος 25 μέτρων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Capital, τρεις από τους επτά τραυματίες είναι παιδιά και ένα από αυτά νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. "Το κάθισμα βρισκόταν στην κορυφή της ρόδας όταν έσπασε, διαλύθηκε στο έδαφος και προσγειώθηκε εκεί που ο κόσμος σχημάτιζε ουρά περιμένοντας να ανέβει στην ρόδα", δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η ρόδα είχε εμφανίσει προβλήματα πριν από μία εβδομάδα κι είχε επισκευαστεί προτού τεθεί πάλι σε λειτουργία.
Είναι το δεύτερο τραγικό συμβάν μέσα σε μία εβδομάδα στην πόλη Ροζάριο που βρίσκεται 300 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Μπουένος Άιρες. Η κατάρρευση μίας δεκαόροφης πολυκατοικίας από έκρηξη φυσικού αερίου προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 14 ανθρώπων και τον τραυματισμό περισσότερων από 60.
Η La Capital έγραψε ότι οι διασώστες οι οποίοι εργάζονταν στα χαλάσματα του κτιρίου έσπευσαν στο θεματικό πάρκο το Σάββατο για να βοηθήσουν τα θύματα του δυστυχήματος. 
http://www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: