Νέο ροζ σκάνδαλο στο Βέλγιο - Δείτε βίντεο: Παθιασμένη δήμαρχος απατά τον άνδρα της μέσα στο δημαρχείο


 

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του... αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός

Απατούσε τον άνδρα της μόνο που δεν το έμαθε μόνο αυτός αλλά ολόκληρο το Βέλγιο και όχι μόνο. Ο λόγος για την αναπληρώτρια δήμαρχο Els Uytterhoeven της μικρής πόλης Hoeilaart. Η παθιάρα δήμαρχος συνέλφθη στα πράσα να ερωτροπεί με μέλος πολιτικού κόμματος μέσα στο ιστορικό κτιρίο που στεγάζεται το Δημαρχείο.

Το... ερωτικό σκηνικό κατέγραψε φακός ιδιώτη και όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έχει κάνει μέσω του Διαδικτύου το γύρο του κόσμου. Μάλιστα τη στιγμή της απόλαυσης η άτακτη δήμαρχος αντελήφθη την παρουσία του... αδιάκριτου κάμεραμαν και ο διάλογος που ακουλούθησε ήταν απολαυστικός:

-«Τι κάνεις εσύ εδώ;», φαίνεται να λέει. «Είμαι η Δήμαρχος της πόλης».
-Απάντηση: «Οχι δεν είσαι εσύ η Δήμαρχος. Εσύ να μου πεις τι κάνεις εδώ».
-Δήμαρχος: «Σου είπα, είμαι η Δήμαρχος».
-«Ναι φυσικά. Και τι κάνεις εδώ στις 2 το βράδυ;».
-Δήμαρχος: «Μπορώ να μάθω το όνομα σου; Θέλω να δω την ταυτότητα σου!».
-«Δεν έχεις κανένα δικαίωμα, δεν είσαι αστυνομικός».

Η Els Uytterhoeven αναπλήρωνε τις τελευταίες ημέρες τον δήμαρχο της πόλης Tim Vandenput, ο οποίος απουσιάζει σε διακοπές και το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 15ης Ιουλίου στο κάστρο του 15ου αιώνα στο οποίο «φιλοξενείται» η Δημοτική Αρχή της πόλης.

Το έχει το... Βέλγιο
Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2011, μια άλλη βελγίδα δήμαρχος είχε αναστατώσει τη χώρα με τις ερωτικές της περιπέτειες. Τότε η Ilse Uyttersprot, δήμαρχος της βελγικής πόλης Ααλστ είχε αποφασίσει να κάνει σεξ με τον φίλο της στην κορυφή ενός πύργου. Και είχε καταγραφεί - και εκείνη - σε βίντεο.

http://www.protothema.gr