Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο Κουρμπέλης θα συνεχίσει στο εξωτερικό

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013
Τα σενάρια που εμπλέκουν παίκτες του Αστέρα σε μεταγραφές, είναι πολλά κάθε χρόνο. Σήμερα είδαμε τον Κουρμπέλη να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα, φορώντας ...το δικέφαλο στο στήθος! Κι όμως, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική, αφού ο Αρκάς ποδοσφαιριστής, μάλλον αφήνει την Ελλάδα!

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα να έχει προσεγγίσει αρκετές φορές τόσο τον ίδιο τον Κουρμπέλη, όσο και τη διοίκηση των «κιτρινομπλέ». Μόνο που οι κινήσεις της μοιάζουν να μη βρίσκουν αντίκρισμα, έστω και αν η πρόταση είναι πολύ καλή και τιμητική για τον παίκτη.

Ο Αστέρας όμως δε σκοπεύει να δώσει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή σε ελληνικό σύλλογο, αφού εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού! Ο Κουρμπέλης δείχνει κάθε χρόνο βελτίωση, με αποτέλεσμα να μαζεύονται συχνά πυκνά μάνατζερ και σκάουτερ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Η παρουσία του στο EURO της Εσθονίας στο οποίο έφτασε μέχρι τον τελικό με την εθνική U-19, ήταν το διαβατήριό του. Η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20, απλά σφράγισε το εισιτήριό του για μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού, ο οποίος τον παρακολουθεί εδώ και 2 χρόνια.

Αποχώρηση του παίκτη θα υπάρξει εκτός απροόπτου την επόμενη χρονιά, όταν και θα ξεκαθαρίσουν οι όροι παραχώρησης και θα γίνουν γνωστά τα ανταλλάγματα. Πάγια τακτική των Αρκάδων, όπως και στην περίπτωση του Φορτούνη, είναι να παραχωρούν τους παίκτες που επιθυμούν στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως, οι ξένοι προλαβαίνουν σχεδόν πάντα τους ελληνικούς συλλόγους. Η περίπτωση της ΑΕΚ όμως είναι διαφορετική, αφού ίσως να υπήρχε συμφωνία για παραχώρηση του νεαρού αμυντικού, αν οι Αρκάδες δεν είχαν δώσει εδώ και καιρό το λόγο τους.

Σε επικοινωνία που είχε το arcadia-sports με τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, ξεκαθάρισαν πως αυτή τη στιγμή ο Κουρμπέλης θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ αποκάλυψαν ενδιαφέρον και από τον άλλο δικέφαλο, αυτόν του βορρά, πριν από 1 μήνα! Τότε ο Ζήσης Βρύζας έδινε σχεδόν μισό εκατομμύριο για τον ποδοσφαιριστή, όμως ο Γιάννης Καϋμενάκης του είχε απαντήσει πως ίσως να το σκεφτόταν αν μπροστά από τις 500.000 έβαζε και έναν άσο (1.500.000)!

ΠΗΓΗ: arcadia-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: