Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δυο παίκτες της Κ20 στην ΑΕΚ, ως αντάλλαγμα για Κλωναρίδη – Πρασινίζει ο Καρέλης!

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQu3FgKwd9vQnod5DFA1Oy_YJwkON9sAAyT518oI54wKLQ38sn7 
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013
Στο φουλ κινούνται οι διεργασίες στην πράσινη ΠΑΕ μέχρι να κλείσουν κάποια μέτωπα σε μεταγραφικές υποθέσεις του Τριφυλλιού και να ...ενισχυθεί και άλλο το πράσινο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ...τουλάχιστον τρεις-τέσσερις παίκτες ακόμα αλλά οι μέρες περνάνε και στο πράσινο στρατόπεδο πρέπει να τρέξουν τις εξελίξεις.

Για αυτό και χτυπάνε σε πολλά μέτωπα και προσπαθούν να βρουν λύση για πολλές περιπτώσεις. Άλλες πιο δύσκολες και άλλες πιο εύκολες.

Για παράδειγμα ο Παναθηναϊκός έχει ασχοληθεί και μάλιστα σοβαρά με τον επαναπατρισμό του Βίκτορα Κλωναρίδη από την Λιλ, αλλά εκεί το θέμα έχει κολλήσει στην ρήτρα που έχει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αν γυρίσει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα πλην της ΑΕΚ.

Η ανταλλαγή, αλλά NBA

Μια ρήτρα που οι πράσινοι προσπαθούν να την ξεπεράσουν με μια... ανταλλαγή που ίσως στο NBA και στο μπάσκετ να είναι διαδεδομένη αλλά όχι στο ποδόσφαιρο και κυρίως στην Ελλάδα.

Υπήρξε η σκέψη λοιπόν στον Παναθηναϊκό να αφήσουν ελεύθερους δυο παίκτες από την ομάδα Νέων και να πάνε στην ΑΕΚ ως αντάλλαγμα για να μην ζητήσει χρήματα από το Τριφύλλι η ΑΕΚ. Ο ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων που θα μπορούσε να πάει ως αντάλλαγμα είναι ο Λάμπρος Θαναηλάκης, ο σέντερ φορ των Νέων του Τριφυλλιού ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και για αυτό το λόγο δεν έχει πάρει μέρος σε καμία προπόνηση από την έναρξη της σεζόν.

Η περίπτωση του Κλωναρίδη βέβαια είναι αρκετά δύσκολη και θα πρέπει να πει το "ναι" η ΑΕΚ. Αλλά και ο Παναθηναϊκός να συμφωνήσει στην ανταλλαγή.

Η περίπτωση του Καρέλη και τι λέει ο μάνατζερ

Μια ακόμα περίπτωση, πιο εύκολη από του Κλωναρίδη, είναι αυτή του Νίκου Καρέλη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει τόσο στα πλάγια όσο και στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Ρωσία με τα χρώματα της Άμκαρ, αλλά σκέφτεται τον επαναπατρισμό.

Το όνομα του έχει πέσει στο τραπέζι στις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ενώ με πολύ καλά λόγια είχε μιλήσει σε πηγαδάκι στην διάρκεια της προετοιμασίας και ο Γιάννης Αναστασίου.

Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση για τον διεθνή με την ελπίδων επιθετικό. Αυτό τουλάχιστον έλεγε ο εκπρόσωπος του το Σάββατο το βράδυ, σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του. Είναι γεγονός ότι τόσο πέρσι όσο και πριν από ένα-ενάμιση μήνα είχε προτείνει τον Καρέλη στους πράσινους, αλλά όπως έλεγε και ο ίδιος το Σάββατο το βράδυ, δεν έχει ακόμη την παραμικρή ενημέρωση από πλευράς Τριφυλλιού.Ωστόσο αναμένεται από τον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες να κάνουν την κίνηση για την απόκτησή του.

Πηγή:prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: