Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η Οντρεϊ Χέπμπορν απολαμβάνει σοκολάτα 20 χρόνια μετά τον θάνατό της



http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/audrey-hepburn/audrey-hepburn-photo.jpg 
Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 
Είκοσι χρόνια μετά τον θάνατό της, η Οντρεϊ Χέπμπορν πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτική διαφήμιση βρετανικής σοκολάτας με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Η θρυλική ηθοποιός εμφανίζεται σε νεαρή ηλικία ως επιβάτης λεωφορείου σε ...
μποτιλιαρισμένο δρόμο της Ακτής Αμάλφι στην Ιταλία. Λίγο αργότερα το «σκάει» με έναν γοητευτικό άντρα, ενώ απολαμβάνει την σοκολάτα που είχε στην τσάντα της.
Η διαφημιστική καμπάνια για την βρετανική σοκολάτα Galaxy στηρίζεται αυτή τη φορά στην διαχρονική λάμψη της πρωταγωνίστριας της ταινίας «Πρόγευμα στο Τίφανις».
Η εικόνα της προκαλεί δάκρυα συγκίνησης στους θαυμαστές της ανά τον κόσμο. Αν και πολλοί δηλώνουν προβληματισμένοι με την επιστροφή διάσημων καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή για διαφημιστικούς σκοπούς.
Οι γιοι της Χέπμπορν, που διαχειρίζονται την περιουσία της, έδωσαν ωστόσο το πράσινο φως στους παραγωγούς του συγκεκριμένου διαφημιστικού σποτ.
«Η μητέρας μας θα ήταν περήφανη για αυτόν τον ρόλο. Μιλούσε συχνά για την αγάπη της για την σοκολάτα, καθώς την έκανε να νιώθει καλύτερα» σχολιάζουν οι γιοι της, Σον Φερέρ και Λούκα Ντότι.
Η διάσημη μητέρα τους είχε εμφανιστεί και σε διαφήμιση της εταιρείας Gap πριν από περίπου επτά χρόνια.
Όπως είχε πει και ο ήρωας της σειράς κινουμένων σχεδίων «Simpsons», Χόμερ: «Εσείς οι διάσημοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι θα ανήκετε για πάντα στο κοινό. Και ότι μετά τον θάνατό σας θα εμφανίζεστε σε διαφημίσεις με ηλεκτρικές σκούπες». Σχολιάζοντας βέβαια την περίπτωση του Φρεντ Αστέρ που εμφανίστηκε μετά θάνατον σε σποτάκι με σκούπα.ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: