Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασε τις προσδοκίες της Ιπποκράτους η συμμετοχή

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασε τις προσδοκίες της Ιπποκράτους η συμμετοχή
Τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που «με τη μαζική συμμετοχή τους έδειξαν ότι η παράταξη είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει, μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για ...τη χώρα και τους πολίτες» ευχαρίστησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή των 2.500 συνέδρων για το συντακτικό συνέδριο του κόμματος.
Συνολικά 600 κάλπες στήθηκαν σε όλη τη χώρα για την εκλογή των συνέδρων.
Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης ξεπέρασε κάθε οργανωτική προσδοκία» και ότι «η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προηγούμενη ανάλογη διαδικασία».
Από τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει, κρατά τα καλά της ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει τις παθογένειες που το ταλαιπωρούν, ενώ στάθηκε στην αυξημένη συμμετοχή.
Ανέφερε ότι «ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης ξεπέρασε κάθε οργανωτική προσδοκία» και ότι «η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενη ανάλογη διαδικασία».
Αναφερόμενος στο τι σηματοδοτεί αυτή η συμμετοχή, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «σάρωσε τις μιζέριες και τα κατάλοιπα παλαιών μηχανιστικών αντιλήψεων» και υπογράμμισε ότι «ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης δήλωσε σήμερα καθαρά ότι στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την πατρίδα, αλλά και για την ίδια την παράταξη που υπάρχει χάριν της πατρίδας».
Σύμφωνα με στοιχεία που απέστειλαν στην Ιπποκράτους οι υπεύθυνοι της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) και των Νομαρχιακών Οργανωτικών Επιτροπών Συνεδρίου (ΝΟΕΣ) της παράταξης, από όλη την επικράτεια, στις κάλπες που στήθηκαν προσήλθαν (συνολικώς) 112.016 ψηφοφόροι-- χωρίς ωστόσο σε αυτά τα αποτελέσματα να περιλαμβάνονται : ο νομός Κυκλάδων και η Ικαρία.
Σημειώνεται δε ότι τα επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα από την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ.
  • Πηγή: ΝΕΤ, Πρώτο Πρόγραμμα, ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: