Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ - Συνεδρίαση μελών του ΠΑΣΟΚ στην Κατερίνη ενόψει του Συνεδρίου του Φεβρουαρίου με κεντρικό ομιλητή τον Πάρη Κουκουλόπουλου

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 Τοπικά
"Κεντρικός στόχος του ΠΑΣΟΚ για την πατρίδα μας είναι να μετατραπεί, να μετεξελιχθεί και να λειτουργήσει ως μια κανονική χώρα.
Με κανονική οικονομία, κανονικό κράτος, κανονικές συμπεριφορές από..
όλους μας", ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Συντονιστής της Κεντρικής Οργανωτικής Γραμματείας του Συνεδρίου Πάρης Κουκουλόπους, που ήταν και ο εισηγητής της συνεδρίασης των μελών που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Πρόκειται για συνεδριάσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου, που έχει χαρακτηριστεί ως ένα συνέδριο συντακτικού χαρακτήρα.

Όπως τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, η χώρα βρίσκεται σε μια περιπέτεια τα τελευταία τρία χρόνια και το Συνέδριο θα πρέπει να βγάλει ως συμπέρασμα και το τι οδήγησε τη χώρα σε αυτό το σημείο. "Κύριο όμως είναι το πως θα βγούμε αποτελεσματικά, γρήγορα και συντεταγμένα από την κρίση. Αυτό είναι το ζητούμενο όλων των Ελλήνων και κυρίως της νέας γενιάς".

Για τον εισηγητή, "κεντρικός στόχος του ΠΑΣΟΚ για την πατρίδα μας είναι αυτή να μετατραπεί, να μετεξελιχθεί και να λειτουργήσει ως μια κανονική χώρα. Με κανονική οικονομία, κανονικό κράτος, κανονικές συμπεριφορές από όλους μας.

Πολλά πράγματα είναι στρεβλά και αυτή είναι η αιτία που βρεθήκαμε σε αυτή την τόσο βαθιά κρίση, με τεράστιες και χωρίς προηγούμενο θυσίες που έχουν κάνει οι Έλληνες πολίτες".

Και συνέχισε λέγοντας, πως σημασία έχει η χώρα κάνει στροφή, καθώς το μέλλον είναι στα χέρια όλων μας και αυτή την ελπίδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να την αφήσει να πάει χαμένη, πόσο μάλλον αν έχει επίγνωση των θυσιών του ελληνικού λαού".
Επιπλέον, ο κ. Κουκουλόπουλος έκανε μία πρόσκληση προς τη νέα γενιά να συμμετάσχει στη διαδικασία για την ανασυγκρότηση του κόμματος.

"Η πρόσκληση συμμετοχής στις προσυνεδριακές διαδικασίες αφορά όλους τους πολίτες ανεξαίρετα, υπάρχει όμως ειδικό προσκλητήριο στη νέα γενιά. Την καλούμε να πάρει σήμερα στα χέρια της την παράταξη και αύριο την χώρα".

Για την οικονομική κρίση, ο κ. Κουκολόπουλος είπε ότι δεν ευθύνεται μόνο το ΠΑΣΟΚ, καθώς και ότι έχουν γίνει βήματα προς τη βελτίωση της κατάστασης.

"Είναι αργή και επώδυνη η πορεία της εξόδου από την κρίση. Προσωπικά, έχω την πεποίθηση, ότι πιο γρήγορα θα βγει η χώρα από την κρίση και το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει, για έναν πολύ απλό λόγο. Ότι, η Ελλάδα έχει ανθρώπους με μοναδικές δεξιότητες που τις δείχνουν κατά κανόνα καλύτερα στο εξωτερικό".

Να σημειωθεί ότι στην αρχή της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη Κυρμανίδη, ιστορικού στελέχους της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: