Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μην παραδώσετε σε νεοκατακτητές «γη και ύδωρ» - Ανοιχτή Επιστολή στους βουλευτές Πιερίας από τον τ. βουλευτή Ευγένιο Παπαδόπουλο

Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2012


Ανοιχτή επιστολή προς του τέσσερις βουλευτές Πιερίας, κοινοποίησε χθες ο τέως βουλευτής του νομού Ευγένιος Παπαδόπουλος, καλώντας τους να..
απορρίψουν με την ψήφο τους το τρίτο μνημόνιο.
Ο τ. βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καλεί τους συναδέλφους του να «απαλλάξουν» το λαό από την «απάτη» και την «τραγωδία» των μνημονίων, προειδοποιώντας ωστόσο πως αν τελικά υπερψηφίσουν το μνημόνιο, ο ίδιος θα τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς της πατρίδος «με ότι συνεπάγεται αυτό».
Η επιστολή του Ευγένιου Παπαδόπουλου προς τους βουλευτές Πιερίας, έχει ως εξής:
Με τον θεσμικό μου ρόλο, ως πρ. Βουλευτής Πιερίας, πλέον δε ως αν. Τομεάρχης Επικρατείας των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" και συνεπώς ως πρώην συνάδελφός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σας καλώ αυτήν την ύστατη στιγμή να θέσετε πριν και πάνω από τους κομματικούς και κοινοβουλευτικούς σας ρόλους την διάσωση και την επιβίωση της κοινωνίας και της πατρίδας μας!
Σας καλώ να μην παραδώσετε σε νεο-κατακτητές «γη και ύδωρ», κυριαρχικά δικαιώματα των Ελλήνων και των αγέννητων ακόμη!
Σας καλώ να διασώσετε τα Ελληνόπουλα από τον αφελληνισμό και την βίαιη μετανάστευση!
Σας καλώ να μεταμορφωθείτε, την ύστατη έστω στιγμή, σε αξιόμαχους υπερασπιστές του λαού και της χώρας μας!
Σας καλώ να μας απαλλάξετε, επιτέλους, από την απάτη και την τραγωδία των Μνημονίων!
Σας καλώ, καταληκτικά, να μην ψηφίσετε τα Μέτρα της ανεπίστρεπτης για την Ελλάδα και τους Έλληνες εξαθλίωσης!
Αν, όμως, με αυτήν την αμετανόητη ψήφο σας ενταφιάσετε τελικά την ελπίδα και το δικαίωμα μας για λαϊκή και εθνική αξιοπρέπεια, τότε, προφανώς αμυνόμενος, σας δηλώνω απερίφραστα και αμετάκλητα ότι σεβόμενος το χρέος μου, κατά το Σύνταγμα αλλά και κατά την ατομική μου συνείδηση, να υπερασπίζομαι ως πολιτικός και ως πολίτης «παντί τρόπω» την κοινωνία και την πατρίδα μου, θα σας αντιμετωπίσω πλέον διά παντός, «λόγω και έργω», ως εχθρούς του Λαού και της Χώρας μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
Τέλος με το θράσος σας!
Αρχή για το θάρρος μας!
Ευγένιος Παπαδόπουλος
Πρ. Βουλευτής Πιερίας
Αν. Τομεάρχης Επικρατείας «Ανεξαρτήτων Ελλήνων»
Δημοσιεύτηκε από  ΕΠΤΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: