Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 Σφαγή του Πιερικού στη φυλή. Άντεξαν αντίπαλο και διαιτησία οι Κατερινιώτες

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Θρασύβουλος και Πιερικός στο γήπεδο της Φυλής.
Για δεύτερη σερί αγωνιστική οι δύο ομάδες έμειναν χωρίς νίκη, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στη Φυλή. Αυτό που μένει και πρέπει όμως να επισημανθεί, είναι η εχθρική για τον Πιερικό διαιτησία του διαιτητή Σωσώνη και των βοηθών, η....
οποία στέρησε το αποτέλεσμα της νίκης στην ομάδα της Κατερίνης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν στο 14' ο Πάνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 34' ο Σταυροθανασόπουλος ανατράπηκε, ωστόσο ο διαιτητής δεν είδε την παράβαση.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμό, δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αφού και στο 94' ανατράπηκε και πάλι ο Σταυροθανασόπουλος, ωστόσο ο ρέφερι τον απέβαλε πολύ σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Σταυριανός, Τζιωρτζιόπουλος, Σύρος, Μπακάλης, Μπέκα, Σταυροθανασόπουλος, Ανδρίκος, Πλαβούκος (68' Καλογρίδης), Παπανίκου (84' Κεϊτά), Πάνος, Αγκόλι (60' Σκόνδρας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης, Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Δεσποτόφσκι, Κόιτς, Σεχολάρι (88' Δήμου), Καθάριος (81' Νίκου), Λόπεζ (69΄Ίτσιος), Φαμπίνιο.
http://pieriasport.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: