Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Καμμένος: Ζητά από τον κόσμο υπογραφές κατά του Μνημονίου Για να συσταθεί εξεταστική επιτροπή - Τραπεζάκια έξω στην πλατεία Συντάγματος

Καμμένος: Ζητά από τον κόσμο υπογραφές κατά του Μνημονίου


Υπογραφές από τους πολίτες για να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο και ποιοι ευθύνονται γι΄ αυτό ζητεί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος.
Ήδη, όπως ανέφερε στο «Βήμα», οι ...
Ανεξάρτητοι Έλληνες τοποθέτησαν στην πλατεία Συντάγματος ένα τραπέζι και ζητούν τις υπογραφές των πολιτών, με τη σημείωση ότι πρέπει να υπάρξει ενεργοποίηση απ όλους ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Στο Σύνταγμα, στις 11.30 το πρωί, της Δευτέρας, βρέθηκαν περί τα 300 μέλη του κόμματος και ζητούσαν από τον κόσμο να υπογράψει. Τραπέζια για τη συλλογή υπογραφών θα στηθούν σε κάθε πόλη της Ελλάδας, όπως είπε ο κ. Καμμένος, ως «ένα ακτιβιστικό μέτρο άμεσης Δημοκρατίας» και κάλεσε τους βουλευτές όλων των κομμάτων να αναλάβουν τις ευθύνες του.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν καταθέσει πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, πλην όμως δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών, ώστε να προκαλέσουν συζήτηση στην Ολομέλεια. Απευθύνθηκαν με επιστολές σ΄ όλους τους βουλευτές, αλλά αυτοί που ανταποκρίθηκαν (και υπέγραψαν) ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο διαγραφείς από τη ΝΔ κ. Ν. Νικολόπουλος.ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: