Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕ... ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ Ο ΟΥΙΛΙΑΜ «Γδύνει ξανά την Κέιτ ιταλικό περιοδικό Το περιοδικό ετοιμάζεται να δημοσιεύσει ένθετο με δεκάδες φωτογραφίες του ζεύγους

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012  
Απανωτά είναι τα χτυπήματα για τη δημόσια εικόνα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό Chi, παίρνοντας τη σκυτάλη από το γαλλικό ταμπλόιντ Closer, ανακοίνωσε ότι στη...
σημερινή του έκδοση θα έχει πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα στις ημίγυμνες φωτογραφίες της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.
«Γδύνει ξανά την Κέιτ ιταλικό περιοδικό   
Επιπλέον οι επίμαχες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν και στην Ιρλανδία μέσω της εφημερίδας Daily Star, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ, ενώ σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες αμερικανικά και γερμανικά έντυπα επίσης σκέφτονται να τις δημοσιεύσουν.
Το Chi, όπως και το Closer, αποτελεί μέρος της αυτοκρατορίας των μίντια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και είναι αποφασισμένο, όπως δηλώνουν οι άνθρωποί του, να δημοσιεύσει σε 24σέλιδο ένθετο πάνω από 50 φωτογραφίες του ζεύγους παρά την οργή του πρίγκιπα Ουίλιαμ, της Κέιτ και των δικηγόρων της βασιλικής οικογένειας που έχουν ξεκινήσει ήδη νομικές διαδικασίες εναντίον της δημοσίευσης των φωτογραφιών.
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το ιταλικό περιοδικό έχει στην κατοχή του συνολικά 200 φωτογραφίες από τις ιδιαίτερες στιγμές του ζεύγους κατά την διάρκεια των διακοπών του στη Γαλλία. Οι δικηγόροι του Μπάκιγχαμ πάντως αναμένεται σήμερα να μεταβούν στο Παρίσι για να εμποδίσουν διά της δικαστικής οδού την αναδημοσίευση των φωτογραφιών, αλλά και για να ζητήσουν αποζημίωση από το γαλλικό περιοδικό Closer.
Σημειώνεται ότι ο Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ βρίσκονται αυτή την περίοδο σε περιοδεία στην Ασία και χθες μετέβησαν από τη Μαλαισία στα Νησιά του Σολόμωντα.
Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του αυτές τις ημέρες το ζεύγος εμφανίζεται ιδιαίτερα ήρεμο, όμως σύμφωνα με τα βρετανικά έντυπα ο Ουίλιαμ είναι εξοργισμένος.. Η Daily Mail, αναφερόμενη στα μέτρα που παίρνει η βασιλική οικογένεια ενάντια στη δημοσίευση των φωτογραφιών, αποκαλύπτει ότι ο Ουίλιαμ είναι έξω φρενών και φέρεται να έχει ζητήσει τη φυλάκιση όσων σχετίζονται με το σκάνδαλο. Η Daily Mirror δε στο εξώφυλλό της είχε τίτλο δήλωση του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος σύμφωνα με το βρετανικό ταμπλόιντ δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω η Κέιτ να υποφέρει όπως η μητέρα μου».
ΕΘΝΟΣ - ΧΡ. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: