Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ...

http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/fb0aafdcc5fa9c01c44ab412008b1884_XL.jpg
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012
Πατάτα και γκάφα ολκής έκαναν οι υπηρεσίες των Οικονομικών Εισαγγελέων,αφού χθές κακώς συνέλαβαν επιχειρηματία απο το Αιγίνιο για χρέη στο δημόσιο.
Συγκεκριμένα επιχειρηματίας απο το Αιγίνιο, παρέλαβε...
στις 17-8-2012 πράξη βεβαίωσης παράβασης απο το ΣΔΟΕ με την οποία καλείτο να καταβάλλει περίπου 43000 Ευρώ.
Οι Οικονομικοί ΕΙσαγγελείς και η υπηρεσία τους απέστειλε έγγραφο στην Ασφάλεια Κατερίνης για να συλληφθεί.Πράγματι χθές το πρωί συνελήφθη και προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Κατερίνης.
Ομως  ο πολίτης ήταν θύμα της βεβιασμένης ενέργειας, αφού είχε το εκ του νόμου δικαίωμα της προσφυγής κατά της παράβασης στα Διοικητικά ΔΙκαστήρια αφού δέν παρήλθε η προθεσμία των 60 ημερών.
Το πράγμα διευκρινίστηκε απο τον Διοικητή Ασφαλείας και τον δικηγόρο του συμπολίτη μας και ανακλήθηκε η εντολή σύλληψης.
Είναι δέ πολύ σοβαρό ατόπημα, να βιάζονται οι υπηρεσίες να ενεργούν έτσι, αφού καταπατούνται τα δικαιώματα των πολιτών.
Είναι δέ  πολύ θετικό ότι υπάρχουν Αστυνομικές Υπηρεσίες (που τους αξίζουν συγχαρητήρια) που γνωρίζουν "νομικά" και αναγκάζονται να "συμβουλέψουν" άλλες υπηρεσίες για να "ανακαλύψουν" το λάθος τους.
Είναι δέ και το αρνητικότερο να φορτώνεται η Αστυνομία κάθε αρμοδιότητα και να βγάζει τα κάστανα απο τη φωτιά και να "επεμβαίνει" να καλύπτει δυσλειτουργίες και άλλω υπηρεσιών.....
Οσον αφορά τη δράση των οικονοικών υπηρεσιών, είναι ταχύτατη σε παραβάσεις πολιτών που αφορούν τιμολόγια και λάθη περί την "τάξη" των λογιστικών τους, επιβάλλλοντας υπέρογκα πρόστιμα, όπως στην περίπτωση αυτή και μάλιστα συλλαμβάνοντάς τον κατά τον τρόπο που είπαμε και το λαθρεμπόρι καυσίμων να είναι στην ρπώτη γραμμή της φοροδιαφυγής...
Βλέπετε...... στα μικρά τα ψάρια ενεργούν αμέσως και με το τρόπο που παραβιάζει και τα εκ του νόμου δικαιώματα του πολίτη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΦΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.. ΜΗ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΚΗΣ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τουες βγάλουν τώρα στην δημοσιότητα όλους αυτούς που έχονυ πάρει τον ιδρώτα του λαού για λιντσάρισμα..απατεώνες::::