Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Γκρουπ στο facebook ζητά την παραίτηση του Πολύδωρα για τον διορισμό της κόρης του

http://news247.gr/eidiseis/politiki/article1887934.ece/BINARY/w460/Polydwras10812sk.jpg 
Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012
"Παραίτηση Β. Πολύδωρα τώρα" ονομάζεται το γκρουπ στο facebook, που δημιουργήθηκε μετά την είδηση διορισμού της κόρης του βουλευτή της ΝΔ στη Βουλή, κατά τη...
διάρκεια της μίας ημέρας που διετέλεσε Πρόεδρος της Βουλής
Σοφία Κατσαρέλη.....
Το γκρουπ που δεν μετρά παρά μόνο λίγες ώρες ζωής και ήδη έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 2.600 "φίλους".
Σκοπός του γκρουπ, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, "είναι να συγκεντρώσει άτομα που θεωρούν ανήθικο τον διορισμό της κόρης του Β. Πολύδωρα στη Βουλή και ότι πρέπει να παραιτηθούν άμεσα και οι δύο".
Σε ανάρτησή τους μάλιστα, οι διαχειριστές αναφέρουν, ότι "απ’ ό,τι φαίνεται ο 'αξιότιμος' κ. Πολύδωρας δεν συγκινείται από την κινητοποίηση του κόσμου και των Μ.Μ.Ε. που αποδοκίμασαν την στάση του. Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς θα επιμείνουμε στον αγώνα μας και καλούμε τους φίλους της σελίδας να μοιραστούν τις αναρτήσεις μας, ώστε όλο και περισσότεροι πολίτες να ενημερωθούν για το σκάνδαλο αυτό!"
Σε άλλο σημείο, ξεκαθαρίζουν το εξής:
"Είναι βέβαιο ότι η όλη διαδικασία καλύπτεται από το πέπλο της νομιμότητας. Αυτό όμως δεν απενοχοποιεί τον πρώην Υπουργό για τις όποιες ευθύνες του.
Όχι γιατί πρόκειται για την κόρη του η οποία μπορεί να είναι καθόλα άξια. Όμως η σχέση της με τον εν λόγω πολιτικό, την καθιστά εκ προοιμίου φαβορί ως προς την πρόσληψη αυτής της θέσης. Η σκανδαλώδης έλλειψη διαγωνισμού για την θέση αυτή, απέκλεισε άλλα άτομα που ίσως ήταν πιο άξια από την προκριθείσα.
Το ότι έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλη την αγκομαχούσα κοινωνία αποτελεί casus belli για την κοινωνία η οποία βλέπει τα παιδιά της να μαστίζονται από την ανεργία, μην έχοντας ''μπάρμπα στη Κορώνη'' λέγε με μπαμπά πρώην Υπουργό.
Το ότι συμπεριφέρθηκε ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ να προκαλέσει τη κοινωνία, επαναφέρει τον ρεβανσισμό της κατάπτυστης αντίληψης των παιδιών στην κατάψυξη. Άραγε, σε πόσους βαθμούς μείον είχε ο κ. Πολύδωρας το σπλάχνο του;
Η συνολική προσφορά του κ. Πολύδωρα στη πολιτική ζωή του τόπου, είναι γεμάτη με προκλήσεις, βλέπε ανθρωποφοβικές δηλώσες περί ασπαλάκων, κατάπτυστες και κατακριτέες δηλώσεις για τις περίφημες ζαρντινιέρες, γεγονός που τον κατατάσσει και σε επίπεδο ψυχαναλυτή - μέντιουμ μια και έδωσε ζωή στην άψυχη τερακότα.
Η εκλογή του από το 1981 ανελλειπώς στα έδρανα της Βουλής δείχνει ότι έχει πια ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του (;), έχει υλοποιήσει πια το όποιο του όνειρο (ποιο άραγε;) και είναι πια καιρός να αποσυρθεί ως ελέφας στο νεκροταφείο του είδους του (ακόμα και ο ελέφας κατέχει πότε πρέπει να αποσυρθεί). Ο Πολύδωρας είναι προφανές πια, όχι!!"
Υπενθυμίζεται, ότι την αποκάλυψη της πρόσληψης της κόρης του κ. Πολύδωρα έκανε η εφημερίδα "Τα Νέα".
Ο κ. Πολύδωρας, υπεραμύνθηκε της απόφασής του αυτής, σημειώνοντας πως είχε κάθε δικαίωμα  να το κάνει.
"Κάλυψα τη θέση μόνο ενός υπαλλήλου- αντί για έξι- με την κόρη μου που είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου. Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα. Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας σε συνομιλητές του.
news247 
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: