Κρατούμενη από την Σερβία απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού Την βοήθησε συμπατριώτης της - Σε διαθεσιμότητα η σωφρονιστική υπάλληλος


Κρατούμενη από την Σερβία απέδρασε από τις φυλακές ΚορυδαλλούΣυναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού μιας γυναίκας από την Σερβία η οποία είχε συλληφθεί ως μέλος της σπείρας πιο ...γνωστή ως «Ροζ Πάνθηρες» που έκαναν κλοπές σε κοσμηματοπωλεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες συμπατριώτης της πήγε σήμερα στο επισκεπτήριο και ζήτησε να την δει προκειμένου να της δώσει κάποια σπρέϊ για να κάνει γκράφιτι μαζί με άλλες κρατούμενες σε τοίχο στο χώρο του διοικητηρίου.
Ο Σέρβος πέρασε στο χώρο και ξαφνικά έβγαλε ένα όπλο με το οποίο απείλησε μια γυναίκα σωφρονιστική υπάλληλο.
Στη συνέχεια αφού την χτύπησε άρπαξε τα κλειδιά της και μαζί με την κρατούμενη βγήκαν από τις φυλακές και τράπηκαν σε φυγή.
Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πώς ο συνεργός της κατάφερε να μπει στο εσωτερικό των φυλακών έχοντας όπλο στην κατοχή του.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης έθεσε σε διαθεσιμότητα την σωφρονιστική υπάλληλο, η οποία αντίθετα με τον κανονισμό των φυλακών, πείστηκε από την κρατούμενη να ανοίξει την πόρτα.ΒΗΜΑ